Merge doar MS Outloock-ul!

•  
    • 1308 mesaje
    17 Mar 2007, 13:34
    0 0
    la servici imi este restrictiinat netu, merge doar sa trmit si sa primesc mailuri. As putea face ceva ca sa pot avea net fara sa fiu descoperita? as intra prin proxi, dar cum sa dau drumu la net?
  •  
    • 1308 mesaje
    17 Mar 2007, 14:00
    0 0
    acuma sunt acasa si am net.
    Am intrat pe site-ul de care ziceai si am scris acolo un site si logic a mers. Luni incerc de la servici!

Cei de la IT din firma ma pot vedea ca intru pe net prin site-ul ala pe care mi l-ai dat?
  •  
    • 1308 mesaje
    17 Mar 2007, 14:01
    0 0
    am corectat titlul topicului!
    conexiunea la net de la servici e din cater stiu eu prin telefon, vodafone
  •  
    • 304 mesaje
    17 Mar 2007, 14:09
    0 0
    Inca nu-i corect titlul!
    Cei de la firma pot vedea ca accesezi un singur site, cel pomenit de mine mai sus, insa ii poti sterge urma, golind internet cache-ul, din Internet Explorer: tools - options sau folosind un utilitar special, precum Crap Cleaner (CCleaner) care, in principiu, sterge fiserele temporare, provenite din accesarea site-urilor sau a activitatilor din Windows:

http://www.ccleaner.com/
  •  
    • 92 mesaje
    17 Mar 2007, 14:44
    0 0
    daca ai netul restrictionat din server , poti sa incerci ce program vrei , nu va merge , se practica aceasta restrictionare la firma tocmai pt ca angajatii preferau sa stea pe messenger , un chat ceva , in loc sa lucreze
  •  
    • 304 mesaje
    17 Mar 2007, 14:59
    0 0
    world not yet ready 4 this technology
  •  
    • 1308 mesaje
    17 Mar 2007, 15:14
    0 0
    mi-am amintit ceva!
    merge si site-ul de la microsoft! intr-o zi am intrat asa, la intamplare, in timp ce eram in word si m-am bucurat cand am vazut ca merge, am downloadat cateva poze