nokia 6280
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
15 Mar 2007, 22:320 0Buna,am si eu un telefon nokia 6280,azi l-am scos din servici,cica i-au inlocuit transceiver-ul(nu se mai dischidea) si am niste poze pe cardul de memorie.Vreau sa le scot,dar imi apare ca nu este nici un telefon conectat la calculator cu toate ca telefonul il conectez prin cablu usb,pana acum nu am avut probleme.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?de ce nu pot lua pozele?ce are telefonul?multumesc. -
16 Mar 2007, 00:38mai incearca..si mie mai imi face figuri cateodata cablul d date..si imi zice ca nu e nici un telefon conectat (tot nokia am)..si dupa ce scot telefonul si il conectez iar la cablul d date..de cateva ori bune...dupa ce scot cablul de date din spate d la unitate..de cateva ori..intr-un final..vede si telefonul meu
(la mine a inceput sa faca asa..dupa ce mi-am schimbat cardul de memorie..cu unul mai mare..inainte nu aveam nici eu probleme).. -
16 Mar 2007, 09:21Multumesc mult addictyv3 ,e posibil sa fie din cauza cablului de date?am incercat de vreo 10 ori pana acuma si la fel zice: nici un telefon conectat!Cardul de memorie nu l-am schimbat dar nu l-am mai tinut in telefon de vreo 3 saptamani(telefonul a fost in service).
-
17 Mar 2007, 01:16Poate fi si de la cablu..nu cunosti pe nimeni care are cablu de date pt nokia?sa vezi daca acolo merge?
-
17 Mar 2007, 10:20Buna dimineata,eu aveam cd original de la telefon,nokia pc suite si cum telefonul a fost in service si astia i-au schimbat transceiver-ul cred ca acel progrma nokia pc suite nu mai corespundea cu noul soft care il are telefonul.Si am instalat alt program nokia pc suite care eu stiu ca e pt nokia n73 si a mers.
Înapoi la: Forum » Tehnologie