alternative messenger

•  
    • 198 mesaje
    9 Mar 2007, 13:41
    0 0
    la mine la munca nu se poate sta pe messenger, din motive de la sine intelese stiu ca oricum e o problema de care se loveste foarte multa lume, motiv pentru care s-au si inventat alternative precum
    www.meebo.com
    www.ebuddy.com
    www.iloveim.com
    www.verticalimits.uni.cc
    etc

care sunt pagini web de unde se poate accesa yahoo mess, msn, jaber si altele, fara instalarea unui program.

problema e ca cei de la mine de la munca au descoperit si aceste alternative si in timp le-au blocat pe toate... mai stiti cumva vreo alta solutie, un alt site de unde sa pot intra pe yahoo mess? chiar daca stiu ca va fi o solutie temporara, pana vor bloca orice noua tentativa...
  •  
    • 198 mesaje
    9 Mar 2007, 18:09
    0 0
    multumesc, dar nu cred ca la mine se poate face ceva in acest sens... avem un program instalat in calculator (radia) care urmareste tot ce se intampla pe calculator, orice instalare, modificare pe la settings, etc... deci mi-ar fi de ajutor un site de genul celor de mai sus...
  •  
    • 304 mesaje
    9 Mar 2007, 20:21
    0 0
    world not ready to receive this truth
  •  
    • 198 mesaje
    12 Mar 2007, 09:32
    0 0
    multam frumos, vad ca merge...
    habar n-am ce inseamna de fapt ce mi-ai zis tu, dar daca merge ma declar multumita... ramane de vazut daca astia de aici se vor prinde...
  •  
    • 198 mesaje
    16 Apr 2007, 11:30
    0 0
    din nou, aceeasi problema... nici unul din proxy-urile sugerate de tine acum nu mai merge...
    alte idei/solutii?...

thanks a lot!
  •  
    • 304 mesaje
    16 Apr 2007, 12:47
    0 0
    world not ready to receive this truth
  •  
    • 83 mesaje
    16 Apr 2007, 16:20
    0 0
    Labirynth, esti o comoara. Pe mine nu ma intereseaza subiectul dar cred ca pe multe le intereseaza, insa am urmarit mai demult postarile tale si am apreciat ca-ti folosesti cunostintele in computing si vrei sa ajuti. Toata stima!
  •  
    • 304 mesaje
    16 Apr 2007, 18:22
    0 0
    -