IP ADDRESS, HELP!
-
0 0Buna, poate ma ajutati si pe mine, as vrea sa stiu ce poate face cineva care are my IP address.Ar putea intra in calculatorul meu sau doar vedea ce pagini web accesez? Mi-ar putea intra in casuta de mail si de mess?
Precizez ca e cineva care lucreaza in domeniu si e uns cu toate alifiile, mai e si un fost pe deasupra. A incercat sa ma pacaleasca sa ii dau nr acesta dar nu am facut-o ca m-am prins ca e ceva dubios, in cazul acesta l-ar putea afla de altundeva? Devin paranoica, ce vrea omul asta?? -
No way.....nu e posibil...e o simpla amenintare si atat.Adresa de IP e unica.asta doar in cazul in care el are acces la calculatorul tau,doar asa ar putea sa afle date despre accesarile tale,date despre messenger.Kt despre ID-ul de mess....da el e sg care se poate afla mai usor.
Amenintarea asta am primit-o si eu...m-am informat super bine k pana la urma sa ma linistesc...nu se poate
-
Multumesc, Ana.Dar ma intreb ce se poate face cu nr acesta daca il ai, se poate intra in calculatorul respectiv din alta parte? Ce m-a deranjat este ca m-a lasat sa cred ca nr ala e cu totul altceva cand mi l-a cerut, mi-a dat un link si mi-a zis da-mi repede nr ce apare acolo. Daca nu ma uitam atenta sa vad ce reprezinta i-l dadeam si cine stie ce facea!Cand am inceput sa il iau la intrebari de ce vrea IP-ul meu a refuzat sa imi mai raspunda- eram pe mess.
-
Itzi repet.....nu are cum sa iti faca absolut nimik...mai ales sa afle parola de la mess...sau altceva.In cel mai rau caz....asta este si o chestie penala.Pt nr acela care reprezinta IP_ul tu ai semnat un contract,platesti niste banutzi...deci este AL TAU.Si nu i-ar fii de ajuns doar IP-ul ci i-ar mai trebuii si adresa fizica...masca subretea,etc.
Ptr siguranta ta...in acelasi timp ptr linistea ta instaleaza-ti un firewall puternic.ZoneAlarm cred k la ora actuala este cel mai bun+un antivirus( cu un antispyware bun )te-ar proteja super bine.La fel si cu mailurile.pe cele pe care nu le stii expeditorul...sau nu le consideri sigure nu le accesa
PS: