camera web?

•  
    • 53 mesaje
    3 Feb 2007, 08:48
    0 0
    as vrea sa-mi cumpar o alta camera web.
    eu am avut una, logitech, dar parca nu mai imi place asa de mult.
    voi ce camere aveti?
    de care imi recomandati sa-mi iau?
    mersi
  •  
    • 1670 mesaje
    3 Feb 2007, 11:31
    0 0
    nu iti pot recomanda una anume. eu am webcam "delux" si e foarte buna. sunt multumita de prestatia ei

acum daca nu ti-a facut probleme camera nu inteleg de ce sa o schimbi? doar ca te-ai plictisit de ea, nu?
  •  
    • 350 mesaje
    3 Feb 2007, 11:31
    0 0
    buna,principala intrebare este cat vrei sa dai pe ea?
    eu am un logitech pro 4000..la inceput s-a vazut impecabil(o am de vreo 2 ani)acum s-a mai dus din acuratete parca..dar poate sunt eu obisnuita cu ea...camera care imi place cel mai mult e tot de la logitech...am sa ma uit sa ii vad modelul..e ca un robotel negru,rotativa..cu senzori..ff clara(am avut-o mai demult de la un prieten)..dar e putin mai scumpa decat pro 4000...asta depinde si de unde o iei..am vazut de sarbatori in it mult mai ieftina ca la noi...
  •  
    • 350 mesaje
    3 Feb 2007, 11:33
    0 0
    aaa...sa nu uit..poate nu iti mai place asa mult ca nu e in pozitie buna..lumina este esentiala in redarea imaginii..incearca sa te joci putin cu asta
  •  
    • 53 mesaje
    3 Feb 2007, 12:17
    0 0
    pai nu avea o imagine ft buna, ce-i drept!
    si vreau sa-mi iau alta doar ptr ca am dat-o cadou la mami, si acum nu mai am nici una.
    dar vroiam sa stiu voi de care aveti, sa vada bine.
    oricum, nu o sa fie de aia cu 40 ron, ca si camera mea de acum 3 ani - logitech, a fost pe atunci vreo 1400000 lei.
    vreau sa fie buna.
  •  
    • 53 mesaje
    3 Feb 2007, 12:41
    0 0
    apropo! sotul meu a vazut o camera web, ca un catelus de plus, genius 312 p , parca, si ma inebuneste cu aia. Imi tot arata date despre ea . Dar eu vreau sa fie buna.
    voi aveti careva din aia?
  •  
    • 53 mesaje
    3 Feb 2007, 14:55
    0 0
    problema rezolvata!
    mi-a venit sotul acasa cu o camera A4tech gata cumparata.
    acum nu-mi mai fac probleme, ca nu mai are rost.
    cum merge asa e bine.
    ce sa zic.......
    mersi de raspunsuri.
  •  
    • 3248 mesaje
    5 Feb 2007, 15:16
    0 0
    Eu am tot Logitech care e foarte buna.Lumina este esentiala,precum s-a mai specificat!
    Si foarte,foarte bine se mai vede cu camera foto Benq cand o pun pe post de webcam.