ce stiti despre poligraf?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
29 Ian 2007, 22:500 0trebuie sa-i demostrez cuiva ca spun adevarul si desi eu voi spune adevarul tot am emotii si mi-e frica oare nu trec testul? sunt cam dusa stiu
-
29 Ian 2007, 23:04il treci stai linistita.cred ca aceleasi ganduri le as avea si eu daca as fi in situatia asta.nu stiu amanunte despre poligraf,habar n am cum functioneaza insa nu cred sa spui adevarul si sa iasa ca ai mintit.stai linistita.cauta si tu pe google ceva.
-
30 Ian 2007, 12:31se bazeaza pe faptul ca atunci cand minti, involuntar, palmele iti traspira si creste ritmul cardiac
deci practic iti masoara pulsul...ca sa spunem pe bune
deci, daca tu stii ca ai dreptate, nuvei avea probleme
se stiu cazuri de oameni care pot pacali...folosind o gandire mai ciudata
practic, atunci cand da raspunsul si minte se gandeste foarte puternic la altceva, sau se face pe el insusi sa creada ce zice..si banuiesc ca pulsul nu i se schimba si aia e
dar..daca stii ca ai dreptate, raspunzi cinstit la intrebari si aia e -
30 Ian 2007, 14:22Inainte sa fie testu final, te mai baga o data la poligraf, taman daia, tu ca om cinstit sa nu ai reactii care sa fie interpretate gresit.Normal ca daca te baga din prima iti transpira si paru din nas.Asa ca te pune odata, si final te mai pune odata, compara rezultatele.Stiu asta ca a aratat la tv cum se face.
Înapoi la: Forum » Tehnologie