power point

•  
    • 844 mesaje
    29 Ian 2007, 14:43
    0 0
    fetelor trebuie sa fac pt un proiect de facultate o prezentare a unei firme...in power point..imi cam prind urechile!!!
    Vreau sa folosesc cate o imagine diferita la fiecare pagina(se poate asa ceva)?!
    Daca dau sa iau o noua pagina imi foloseste aceeasi imagine de baza...pt tot proiectul.....please help!!
  •  
    • 623 mesaje
    29 Ian 2007, 15:51
    0 0
    Binenteles k se poate folosi cate o imagine difetita pt. fiecare pagina. Se fac setari pt. modul de prezentare pt. fiecare pagina in parte...
  •  
    • 195 mesaje
    29 Ian 2007, 17:23
    0 0
    nycosia...poti plati pe cineva sa iti faca genial proiectul.daca esti interesata spune-mi si iti dau detalii
  •  
    • 844 mesaje
    29 Ian 2007, 21:24
    0 0
    multumesc lovely_angel! dar si eu incerc sa ajut pe cineva.......daca era pt mineee!
  •  
    • 481 mesaje
    29 Ian 2007, 23:56
    0 0
    click dreapta pe fundalul slide-ului(dar nu in casute), si alege 'background'; in noua fereastra, sub imagine apasa pe sageata; apoi alege 'Picture' si 'Select Picture' si incarc-o de pe calculator

succes!
  •  
    • 627 mesaje
    1 Feb 2007, 16:00
    0 0
    tu vrei sa folosesti o iamgine de fundal diferita pt fiecare slide ???
    ai grija... risti ca prezentarea sa iasa mai colorata ca un carnaval in rio... si de prost gust. in general se recomanda folosirea aceluiasi fundal, 2 maxim 3 fonturi diferite, doar cateva efecte de tranzitie, imagini poti insera cate vrei, dar nu ca fundal... atentia privitorului tb sa cada pe informaia scrisa - nu tb sa-i fie distrasa de un fundal tipator.
    parerea mea
  •  
    • 481 mesaje
    1 Feb 2007, 18:09
    0 0
    depinde de fundal; eu am facut asa o prezentare, cu poze diferite, dar erau de fapt backgrounduri speciale pentru power point(se gasesc pe net), si nu erau tipatoare deloc; mai ales daca le combini un pic dupa modele si culori, nu trebuie sa fie tipatoare