Odc

•  
    • 358 mesaje
    26 Ian 2007, 20:36
    0 0
    mi-am prins urechile de tot in odc ul asta. nu stiu ce naiba are: de fiecare data knd il deschid nu mai aare activa nici o setare din cele facute de mine, nici maca la "sharing". ce naiba trebuie sa i fac k ma apuk dracii cu el????please help me
  •  
    • 304 mesaje
    26 Ian 2007, 21:16
    0 0
    Incerca sa-l reinstalezi, fiindca o fi corupt programul, sau foloseste alt client dc++, eu-ti recomand StrongDC++ Il poti descarca de la http://www.softpedia.com/get/Internet/File-Sharing/StrongDC.shtml
  •  
    • 358 mesaje
    26 Ian 2007, 22:55
    0 0
    tokmai asta am facut si eu....dar acelasi lucru de fiecare data...setarile mele nu mai sunt active...
  •  
    • 304 mesaje
    27 Ian 2007, 11:33
    0 0
    Nu-mi dau seama de ce nu vrea sa retina setarile...Ce versiune are oDC-ul tau? Ultima este 5.31, cel putin asa apare pe Softpedia.com. Poti verifica versiunea din meniul Help -> About oDC. Daca e mai veche de 5.31, incearca sa instalezi versiunea cea mai noua, poate in felul asta va retine setarile. Ai incercat StrongDC-ul? Asta iti retine setarile? Ti se intampla problema asta si la alte programe de filesharing sau instant messaging, precum Kazaa, emule, LimeWire, mIRC sau Yahoo! Messenger?
  •  
    • 358 mesaje
    27 Ian 2007, 16:29
    0 0
    este ultima versiune a odc-ului. am incercat si strong dc, rmdc, dc++...nu sh ce naiba se intampla ...nu...la alte progrme nu mi se intampla
  •  
    • 85 mesaje
    28 Ian 2007, 10:20
    0 0
    reinstaleaza-l dar incearca sa ii schimbi folderul in care se instaleaza...poate chiar pe alta partitie. am avut si eu aceeasi problema si doar in felul asta am rezolvat-o. Bafta!!