Televizune pe net..cum????
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
25 Ian 2007, 20:390 0Help...stiu sigur ca era posibil sa poti vedea p net in direct dif programe tv...ma roaga cineva care nu mai are antena prin cablu...dc e posibil...stiti cumva site-ul?Va multumesc
-
26 Ian 2007, 09:48nu se poate fara cablu .dar sunt cateva .bi,otv,relitatea care au live.intra pe prog respective
-
26 Ian 2007, 17:55fiecare post tv are site , unele au pe site posibilitatea de a te uita la postul respectiv
-
29 Ian 2007, 03:25mai este programul TVU Player pe care il poti gasi pe google. acum cateva luni cand mi l-am coborat puteam vedea HBO, AXN, Cartoon network si multe alte programe internationale cunoscute sau mai putin cunoscute. acum nu stiu daca mai merge, incearca.
-
1 Feb 2007, 14:22Probabil se referea la TV Tuner...cand spunea ca a auzit....dar asta numai daca are cablu.....si intr-adevar poti vedea toate pogramele normal....
-
1 Feb 2007, 20:51Tocmai am venit de la o prietena si mi-a zis de www.radio3.ro. Am vazut ca se poate sa vezi programe tv pe site-ul lor, dar iti cer 9$ parca....Intra pe site si vezi ca este lista aceea din dreapta...Sper ca-ti foloseste la ceva....
-
1 Iul 2007, 16:12o cunostinta mi-a dat link-ul urmator: http://www. live-online-tv. com/?gclid=CO2S9_zrx4wCFRcGEgodcDR2aQ
aici gasiti posturi tv online, gratis, din romania si alte state,inclusiv gen... adult_tv.
nu uitati sa scoateti cele doua spatii din link. enjoy!
Înapoi la: Forum » Tehnologie