A luat-o messengerul meu razna?!!

•  
    • 68 mesaje
    13 Ian 2007, 00:38
    0 0
    Nu stiu anume ce are: atunci knd primesc un mesaj de la cineva nu vad nimik din ce imi scrie respectivul...de asemenea nu vad nici ce am scris eu: casuta de dialog nu arata nimik.asta chiar dak schimb enviromentul sau orice altceva.

Vi s-a intamplat asa ceva pana acum? asta chiar dak am schimbat variantele de yahoo!messenger apoi k sa gasesc unul fara bugul asta....de am ajuns chiar si la messenger 5.05
  •  
    • 304 mesaje
    13 Ian 2007, 12:09
    0 0
    Daca prin uninstall/reinstall nu s-a rezolvat problema afisarii caracterelor, e posibil sa fie ceva in neregula in interiorul sistemului de operare. Incearca sa instalezi messengerul pe alt calculator si vezi daca intampini aceeasi problema. S-ar putea sa fie necesara si o reinstalare a sistemului de operare + drivere. Cel mai simplu e sa incerci un client de IM precum Trillian sau sa intri pe messenger dintr-o interfata web precum www.meebo.com
  •  
    • 68 mesaje
    13 Ian 2007, 14:03
    0 0
    Asta cred ca a ramas singura solutie: sa-mi reinstalez WINDOWSUL din nou...desi este super complicat.Am incercat toate posibilitatile insa nimik nu mi-a reusit .

A mai patit cineva asa ceva? k sa-mi poata da un sfat ceva.

Multumesc mult si poooopici la toate evele.
  •  
    • 2191 mesaje
    13 Ian 2007, 14:09
    0 0
    am patit si eu acelasi lucru acum ceva timp...(dar aveam windows 9...in casuta de jos (de dialog) vedeam c scriam eu...dar cand dadeam send...in fereastra nu aparea nimic...sau cand imi scria cineva...aparea jos "cutarica is typing a message" si cand dadea send la mine nu mai aparea nimic...
    am reinstalat windowsul (am bagat xp) si a mers...
    daca tu deja ai xp..doar reinstaleaza windowsul...
    alta solutie nu cred ca ai...si eu am luat tot felul de versiuni la messenger si tot felul de programe...si degeaba..nu mergea!!!
  •  
    • 42 mesaje
    13 Ian 2007, 16:20
    0 0
    Verificati culoarea fontului folosit de mess inainte de a va puca de reinstalarea sistemului de operare.
    Clic messenger>>preferences>>appearance.
    Daca nu va descurcati mai cereti lamuriri.
  •  
    • 2191 mesaje
    13 Ian 2007, 18:17
    0 0
    Nu era fontul...
    pe ala il modific mereu...deci stiu cum sta treaba cu el...plus ca atunci cand reinstalezi messengerul...ai automat font negru...nu alb...ca sa zici ca nu vezi nimic
  •  
    • 42 mesaje
    13 Ian 2007, 19:22
    0 0
    Pentru XP e suficient o reparare si merge,e verificat dar pt 98 probabil o reinstalare e indicata.Problema asta cu scrisul a parut pe la inceputul lui 2006 si inca nu i s-a dat de cap.Bafta.
  •  
    • 167 mesaje
    14 Ian 2007, 20:41
    0 0
    hihi..dap si eu am patit-o...momentan intru pe meebo..dar o sa reinstalez windowsu...
  •  
    • 2538 mesaje
    20 Ian 2007, 09:24
    0 0
    am patit-o si eu acum cateva luni si nu afost chip sa mearga pina nu am reinstalat windows ul...adevarul e ca imi expirase de careva sapt antivirusul.
  •  
    • 348 mesaje
    20 Ian 2007, 17:36
    0 0
    verificati intai de virusi apoi puteti reinstala sistemul de operare
  •  
    • 18 mesaje
    2 Feb 2007, 13:21
    0 0
    Am patit si eu chestia asta, chiar de mai multe ori. Nu stiu de ce se intampla faza asta cu YM, dar alta rezolvare nu am gasit decat sa reinstalez windows-ul. Sau sa folosesc alt cliemt mes(trillian, etc)