A luat-o messengerul meu razna?!!
-
0 0Nu stiu anume ce are: atunci knd primesc un mesaj de la cineva nu vad nimik din ce imi scrie respectivul...de asemenea nu vad nici ce am scris eu: casuta de dialog nu arata nimik.asta chiar dak schimb enviromentul sau orice altceva.
Vi s-a intamplat asa ceva pana acum? asta chiar dak am schimbat variantele de yahoo!messenger apoi k sa gasesc unul fara bugul asta....de am ajuns chiar si la messenger 5.05
-
Daca prin uninstall/reinstall nu s-a rezolvat problema afisarii caracterelor, e posibil sa fie ceva in neregula in interiorul sistemului de operare. Incearca sa instalezi messengerul pe alt calculator si vezi daca intampini aceeasi problema. S-ar putea sa fie necesara si o reinstalare a sistemului de operare + drivere. Cel mai simplu e sa incerci un client de IM precum Trillian sau sa intri pe messenger dintr-o interfata web precum www.meebo.com
-
am patit si eu acelasi lucru acum ceva timp...(dar aveam windows 9
...in casuta de jos (de dialog) vedeam c scriam eu...dar cand dadeam send...in fereastra nu aparea nimic...sau cand imi scria cineva...aparea jos "cutarica is typing a message" si cand dadea send la mine nu mai aparea nimic...
am reinstalat windowsul (am bagat xp) si a mers...
daca tu deja ai xp..doar reinstaleaza windowsul...
alta solutie nu cred ca ai...si eu am luat tot felul de versiuni la messenger si tot felul de programe...si degeaba..nu mergea!!!