Ecran camera foto
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
7 Ian 2007, 19:370 0Am o camera foto Canon A430 PowerShot.Cand am scos aparatul azi din geanta,am observat ca ecranul LCD ,nu mai merge,pe el nemaiaparand nici o imagine.In rest celelelalte functii sunt ok.Pot sa fac poze,,dar nu vad ce fotografiez.Stiti cumva daca se poate schimba acest display,sau trebuie sa schimb toata camera.
-
8 Ian 2007, 00:56daca este in garantie ar fi bine sa l duci la ei , daca nu este, problema este destul de complicata , poate ai noroc si este doar un fir/circuit , dar daca e dus ecranul o sa te coste manopera+display mai mult decat camera , si iti recomand sa faci reparatie la reprezentanta,tot ei pot face comanda de display
-
8 Ian 2007, 21:49exista la fiecare aparat o setare care iti permite sa scoti displayul..adica sa nu-ti mai apara imaginea pe display atunci cand faci poza...
se utilizeaza atunci cand bateriile sunt pe duca si vrei sa tina cat mai mult
s-ar putea ca din greseala sa fi activat acea setare pentru ca e vorba de un simplu buton care se apasa verifica intai asta
-
10 Ian 2007, 23:10nu toate aparatele au butonul acela pt a disparea displayul...
eu am tot canon si nu are asa ceva in meniu..
Înapoi la: Forum » Tehnologie