PLEEASEEE HEELP!!

•  
    • 47 mesaje
    4 Ian 2007, 19:57
    0 0
    Poate ma ajuta si pe mine cineva care stie cum e treaba cu mess-ul asta..Intrebarea ar fi simpla- cum pot sa adaug un ID mess in lista mea fara sa cer acceptul persoanei respective? Mentionez ca persoana aceasta era in lista mea dar dupa o cearta am schimbat statusul meu in "APPEAR PERMANENTLY OFFLINE TO.." dupa care am sters adresa respectiva din lista mea..Mai pot face ceva ca sa imi schimb statusul daca nu mai am id-ul respectiv in lista? Acum mi-a mai trecut supararea si.. am cam ramas cu buza umflata! As vrea sa rezolv treaba asta fara sa cer iar acceptul persoanei respective.. Deci sare cineva? Multumesc mult
  •  
    • 242 mesaje
    5 Ian 2007, 00:25
    0 0
    trebuie sa-ti dea accept altfel nu se poate
  •  
    • 339 mesaje
    5 Ian 2007, 19:55
    0 0
    Daca ai sters pe cineva din lista, ramai in lista respectivului si nu mai conteaza ca il pusesei pe "Permanently offline". Daca l-ai sters din lista, te vede online cand esti. Daca vrei sa il adaugi la loc, nu se poate fara sa iti dea acceptul. Dar spune-i si tu ca nu stii cum a disparut din lista ta si abia acum ai vazut... sau gasesti tu ceva inventiv
  •  
    • 121 mesaje
    10 Ian 2007, 10:11
    0 0
    Zi si tu ca... l-ai sters din greseala... ca voiai sa-l stergi pe ala de sub/ de deasupra lui, sau ca ai apasat delete ca sa stergi o poza de pe desktop si nu ti-ai dat seama ca de fapt erai cu mosue-ul in fereastra de mess, exact pe numele lui

... depinde si cat de naiv / dispus sa te creada e respectivul