casa pe structura de lemn ?
-
0 0Salut toate Evele! Care dintre voi stie ceva despre casele pe structura pe structura de lemn , mai bine zis cunoaste cineva un proprietar de astfel de casa care sa-si fi impartasit parerea despre acest tip de casa ? Teoretic si eu cunosc multe lucruri dar as fi vrut sa stiu daca cineva care locuiests in ea ar alege aceeasi varianta daca ar fi sa se apuce din nou de construit . Parerile in general sunt impartite ,dar n-am reusit sa vorbesc chiar cu posesorul unei astfel de case. Va multumesc din suflet daca imi spuneti ce pareri ati auzit si va doresc la toate sarbtori fericite!
-
salut casa mea este pe structura din lemn dar si cu OSB.Are mai multe straturi adica;lemn,osb,vata minerala rigips in interior,si exteriorul este izolat,gletuit si vopsit.Casa este super calduroasa si am facut economie consistenta la gaz,este si mai ieftina,noi ne simtim super in ea.Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere
-
Violeta , iti multumesc mult pentru ca esti dispusa sa imi impartasesti parerile tale . Deja parca mi-ai dat curaj . Noi nu l-am avut (curajul)cu toate ca de mult cochetam cu ideea de a ne construi o astfel de casa . Deci intrebarile ar fi :
-casa e mai zgomotoasa decat una clasica, zgomotele se aud mai tare intre camere sau de la etaj spre parter?
-ai construit-o in regie proprie sau cu o firma specializata?
-are nevoie periodic de anumite tratamente pentru lemn?
-este ceva ce ai schimba la ea,ii gasesti vreun inconvenient?
-cam la cat a ajuns pretul pe mp?
Eu sunt din Ploiesti , tu unde esti?
Multi pupici pentru bunavointa si poate ca voi mai avea intrebari. -
violeta , poate stii ce suprafata construita ai ca sa pot sa-mi dau seama de pretul pe mp, pentru mine e cam mult 60000 euro dar ceea ce vreau eu e in jur de 130 mp, poate iese mai putin asa . De cand stai in ea ?Poti sa-mi spui si care e firma cu care ai construit si daca au ridicat-o intr-adevar repede ?
-
stau in casa din aprilie,am 160mp,jos living 32mp bucatarie,baie si sus 3 dormitoare si baie.60.000euro cu totu,adica instalatii,centrala termica,iluminat,zugraveli,pana si prizele, tot eu mi-am bagat doar mobila,a si obiectele sanitare(cada jos si cabina dus sus)tot ei le-au pus.Te pup mai stau daca am ai intrebati
-
Economie la gaze inseamna ca am platit gazu pe 2 luni 3.500.000 lei,daca aveam casa de caramita probabil plateam dublu.Ti-am spus ca 60.000euro a costat,dar e casa la cheie,cu termopane,parchet,gtesie ,faianta,apsolut tot,eu mi-am bagat doar mobila.Nu mi se pare scunpa casa,cand un apartament cu 3 camere e 60.000euro
-
violeta, nu vreau sa te contrazic, dar nu stiu daca e chiar asa - caramida insasi nu e izolant, insa in plus de caramida poti face o izolatie cu polistiren. casa in care locuiesc are parterul de caramida si etajul pe structura de lemn, si nu stiu cum se face ca la parter e mult mai cald decat la etaj, ambele etaje sunt izolate cu polistiren. nu pot decat sa trag concluzia ca la structura de lemn exista o pierdere de caldura mult mai rapida...
-
Draga mea eu am stat in casa de caramida si chiar pot sa fac acum conparatie,si casa de lemn are polestiren exterior,si pot sa-ti spun ca la etej este foarte cald,noi inchidem seara inainte sa ne culcam centrala termica ca ne sufocam,si stam in predeal unde e mai frig,eu tot ce pot sa zic e ca e super,va pup pa pa
-
Qbella,e bine sa ai o casa de caramida sau lemn,inportant este sa fie a ta.Eu am stat intr-o casa nationalizata,a venit proprietara casei si ne-a dat afara,nu ne-a despagubit nimeni cu nici un leu.In aceias casa mai stau doua femei,una de 84 ani si cealanta de 79 ani.Mai au termen pana in ianuarie,si nu au unde sa se mute mi se rupe sufletu de ele,o sa se mute la copii ca nu au ce face.deci este foarte inportant sa ai casa ta,te pup pa pa