Virus pe mess?
-
0 0Buna, fetelor!
Mi s-a intamplat o chestie acum cateva zile...poate ma lamureste si pe mine cineva...
Deschisesem mess-ul, vroiam sa trmit un mesaj cuiva care era in mom. resp. off line...scriam de zor, am dat de 2-3 ori enter...de obicei ma uit doar pe tastatutra cand scriu...
Ei, si cand ma uit pe monitor la ceea ce am scris imi apareau in locul textului scris de mine 3 mesaje obscene - identice.
Orice scriam mie imi aparea in fereastra de jos exact in forma scrisa de mine - deci totul era ok, iinsa dupa ce tastam enter aparea mesajul obscen in fereastra superioara...
Am crezul ce probabil are vreo legatura cu id-ul la care trimisesem mesajele...
Aiurea! Am incercat sa trimit si altora din lista - aceeasi poveste...
Si toate astea facand abstractie ca mi s-a urcat tensiunea la maxim de la tampeniile alea si avand in ved situatia penibila in care ma pusesem fata de cei carora le trimisesem mesajele respective
Am resetat calc, am redeschis mess-ul...era totul ok de data asta
Totusi as vrea sa stiu si eu care ar fi explicatia fenomenului... -
Straciatella, sigur nu ai un program care face lucrul asta? Adik orice scri, dupa ce apesi enter iti apare altceva. Prietena mea are un astfel de program. Sa-ti exlic cum am patit eu la ea....Mapunla pc'ulei, vb pe mess.....candvad pe desktop "Program despart parole"(caredefapt e acel program de care ziceam eu mai sus)...dau clic pe el, nu apare nmk......am mai incercatde cateva ori si tot nmk...am lasat-o balta...si mi-am vazut de discutiile mele pe mess.....acum orice scriam dupa cedadeam enter im aparea una din variantele: "mergi cu mine in cimitir?", "du-te acasa", "hai la o bere", vrei sa-mi aduci o cana de apa?".....si ma distram copios.....dar dupa ce am dat restart totul arevenit la normal.
Poate ai si tu ceva asemanator instalat in pc -
Nu am un astfel de program... chiar nu stiu la ce mi-ar fi folosit sa-l am

M-am gandit si eu ca probabil mi-a trimis cineva pe mess/e-mail ceva... Iar dupa ce m-am enervat (ca eu nu m-am distrat deloc pe chestia asta, poate acum doar as putea s-o fac)...primul lucru la care m-am gandit atunci a fost ca cine stie ce aiureala de virus mi s-a trimis... n-a fost asa, am program antivirus si am constatat ca nu s-a intamplat nimic
Oricum... thanks, fetelor!