SE SCUMPESC SAU SE MAI IEFTENESC ?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
30 Nov 2006, 04:590 0Please, cine stie daca se scumpesc sau ieftenesc produsele electonice si electrocasnice in 2007? Merci
-
30 Nov 2006, 10:35Se ieftinesc cele aduse din Asia.Adicatalea:Sony, Panasonic, Sanyo, Akai, adica cele mai bune.
Cu 30 la suta.O sa fie omor atunci la cumpararea de televizoare, dvd, scule de muzica etc.
De ce crezi ca acu e mare campanie de reduceri la multe electronice?Ca sa le dea totusi la un pret rezonabil, fata de cel din 2007.Bafta la cumparaturi -
30 Nov 2006, 13:39de ce miki?
ca vama tot va fi nuh?
au alte legi in UE privind importul..sau care e treaba?
adica credeam ca e tocmai invers se ieftinesc aste din UE si alea din asia sutn la fel -
30 Nov 2006, 18:27Si eu stiam ca se vor ieftini cele din UE, pt ca vor disparea taxele vamale. Insa de ex, la mine la munca, suntem invatati sa spunem exact pe dos, ca deja nu prea se mai inghesuie distribuitorii si clientii.
Dar probabil ieftinirea se va simti in cateva luni, dupa ce va epuiza toata lumea stocurile la actualele preturi. -
30 Nov 2006, 18:48Ma, cica nu, astea din japan se vor ieftini.daca astia de la tv maninca cacat, maninc si io.
Apropo, un LCD, 86cm, Sony, 40 milioane, mi se pare super oferta.
pai atunci intrebarea mea, de ce sunt magazinele pline cu super oferte de tv , si alte electronice la preturi mici.sau probabil se ieftinesc astea gen Sony, Panasonic etc ca sunt facute in UE, putin probabil si la reprezentanta sa mai gasesti ceva facut pe bune in Japan. -
30 Nov 2006, 19:54io zic ca ofertele de acum sunt de fapt mai mari ca pret decat ce va fi la anul si incearca si astia sa vanda cat mai mult. eu stiu ca se vor ieftini din ianuarie
Înapoi la: Forum » Tehnologie