masina de spalat
-
0 0Dragelor,
M-am hotarat sa imi cumpar masina de spalat...am strans banii si ...care e mai buna,mai rezistenta etc...Astept sugestii si va multumesc anticipat -
de care indesit aveti? ceva detalii tehnice capacitate, clasa energetica, rotatii pe minut? vreau si eu sa-mi iau masina de spalat si am avut niste discutii interminabile cu husbandu ca nici unul dintre noi nu ne pricepem la asta si trebuie sa cumparam si noi una alta. voiam sa ne luam whirlpool dar am auzit ca e proasta rau. dar imi spuneti de indesit va rog?
-
mai sora mea are indesit si nu e multumita....mai ales ca are foarte mult de spalat(deci o foloseste)...mama are whirlpool de 3 ani si e foarte buna....eu m-am luat tot whirlpool (cea cu al 6-lea simt) si sunt foaaaarte incantata ...mai ales ca are programe ce dureaza o juma' de ora(numai bine cat mananc dimineata) + e foarte silentioasa..o am instalata pe balcon (de' spatiu mic)si nu se aude cu usa inchisa nici la 1000 de turatii!!
si am dat numa' 1050 Ron la oferta! -
Iubita, indesit a mea e veche de 5 ani, nu cred ca se mai fabrica.W83T era modelul, are 800 rotatii, dar o folosesc numa la jumate, are program de juma de ora da nu prea il folosesc. mai, din punct meu de vedere e ok masina, in 5 ani sa nu se strice deloc, cu spalari cam la doua zile, io zic ca e ok.
-
la 1000 rotatii si cu vant din spate..nu decoleaza?
femeie..iti iei masina de spalat..nu te mariti!
ia si tu una..care iti place si aia e!
se strica.se repara..iei alta..ce sa faci..asta e
vrei sa fie din aia ruseasca sa te tina 20jde ani?
sincer nu cred ca ai sa faci diferenta la spalare intre 800 si 1000 sau intre un whirpool si alta..
pana la urma..spala!
alea mai scumpe au tot felul de smecherii, botoane, programe, afisaje..dar nu cred ca folosesti
ai asa ajungi sa gasesti un program optim si pe ala ai sa-l folosesti..si aia e! -
uscarea se face prin centrifugare
e tot aceeasi cuva care sa invarte dar fara apa si detergent si le usuca prin invartire..forta centrifuga desprinde moleculele de apa de pe cele de material
dar daca le lasi mult..le scoti ametite rau..le ies ochii...sa vezi cum se uita un cearceaf din ala sifonat la tine!
si te chinui rau sa le calci dupa...
-
Ma, mie pretenii, ca am preteni buni rau, mi-au spus sa-mi iau uscator separat, ca acu cu doi puradei pe cap cica o sa spal de n-o sa am unde sa intind.Si adevaru asta e, n-am balcon mare.
Honda, io cu romina t-am spus le am, cu fizica cu molecule si apa si haine m-ai luat cam repede.
Cica uscatoru e un must pafara.
pai si io sa n-am , ce mama naibii?