ipod

•  
    • 476 mesaje
    24 Nov 2006, 19:51
    0 0
    am si eu niste intrebari pentru cei care au ipod,merita sa ti achizitionezi asa ceva?cat de repede te plictisesti de el?e un incovenient faptul ca nu are si radio?cat te tine bateria? trebuie cumparat din afara ca sa fii sigur de calitate sau si cele care se gasesc la noi sunt bune?
  •  
    • 13679 mesaje
    24 Nov 2006, 21:05
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3248 mesaje
    25 Nov 2006, 12:06
    0 0
    Si eu am primit un nano de ziua mea.E foarte practic si ca si accesoriu e chic,al meu era alb.Nu se compara cu radioul,e mult mai fain ipod'ul.Da,merita sa iti cumperi unul.Si da,sunt originale cele de la noi,avem reprezentanta Apple.Primesti garantie la el,au service,nu e bai.Mie mi-a fost adus din Italia.

http://www.apple.ro/ro_/apple/
  •  
    • 6557 mesaje
    28 Nov 2006, 23:19
    0 0
    merita intr-adevar sa-ti iei unul pentru ca poti asculta ce vrei ....
    ceea ce dupa parerea mea e bine in ziua de azi
  •  
    • 2103 mesaje
    30 Nov 2006, 19:06
    0 0
    cand toate lumea il considera un must have langa blackberry ala, tu intrebi daca merita?!
    un nano este suficient zic eu, alb este clasic frumos.

tot ce ai envoie pt o garsoniera; un ipod, un notebook (apple desigur), un wall mounted plasma tv, o canapea de piele sau un fotoliu relax si-o masina de cafea delonghi.
    eu n-am zau nevoie de altceva in plus
  •  
    • 476 mesaje
    7 Ian 2007, 14:01
    0 0
    ipod-ul negru de 4gb e asa pe ambele parti sau pe spate e argintiu?se gasesc si casti negre ca accesoriu?ce este inclus in pachet?are si incarcator si casti, sau nu primesti decat aparatul si atat?
  •  
    • 2191 mesaje
    7 Ian 2007, 14:38
    0 0
    logic ca are si incarcator si casti
  •  
    • 2191 mesaje
    7 Ian 2007, 14:39
    0 0
    P.S e negru tot...nu e tricolor (sau bicolor)
  •  
    • 28 mesaje
    3 Feb 2007, 23:44
    0 0
    Pentru Milady_:
    Te rog, spune-mi ce marca este Ipod-ul tau? Eu am un Teac de 1 GB luat acum vreo 2 ani la care am prb cu bateria (acumulator tip AAA)-aparatul se inchide si se redeschide automat de vreo 2 - 3 ori dupa cam jumatate de ora de ascultat continuu. Bateria nu tine mai mult de 2,5 - 3 ore. L-am si schimbat odata cu altul nou cand era in garantie, pt k din aceasta cauza imi stersese toate fisierele, inclusiv cele sistem. Vreau sa mi-l schimb cu ceva mai bun, care sa nu se inchida cand ti-e lumea mai draga si bateria sa tina ceva mai mult.
    Multumesc frumos si toate cele bune!
    Gabriela