dc++ si hub-uri - need help
-
0 0am nevoie de ajutor .
Nu stiu sa folosesc acest program , pentru a intra in retea (rds ) si a sherui/descarca fime .
Am descarcat programul , DC++ , ... dupa care am auzit eu ca trebuieste si un HUB descarcat ... !!!
Habar nu am ce Hub sa descarc, si de unde sa il iau .
Habar nu amce setari trebuiesc facute , si cum trebuie procedat
Am mai auzit ca , cica ar fi pe orase diferentiate ,hub-urile astea , si mai mult : pe zone !!!!!!!!!!!!
Ma poate ajuta cineva ???
pls pls pls
-
Pai DC-ul este cel descarcat in rest adaugi doar adrelese de huburi care le iei de pe net. Baga pe google "Huburi DC" si o sa gasesti liste cu huburi si iti bagi cate vrei. Trebuie sa bagi la Sharing muzica, filme...ce vrei tu dar sa fie exact sau peste MB ceruti de ei. Se mai fac setari pe la tipul conexiunii si dupa setezi conexiunea pe Passive. Daca mai ai nelamuriri intreaba-ma.
-
Te duci la Favorite Hubs si acolo dai la New si acolo bagi adresa hubului respectiv si dak tu vrei sa-ti bagi cate un nick diferit la fiecare hub poti face asta acolo, daca nu nu-l mai treci, si apoi dai ok. In principiu tu k sa iti bagi un nick pt. toate huburile intrii la Settings si acolo la personal information iar in dreapta scrii nick-ul care trebuie sa fie de forma [RO]nick, si tot acolo iti alegi si tipul conecsiunii. Daca mai ai nelamuriri intreaba-ma.
-
asa cu pasi marunti , si pe etape .. n-am facut niciodata ceva

Deci : am reusit faza cu gasitul , introdusul huburilor ... but , indiferent de huburile folosite , nu ma pot conecta . Mesajele :
1) --"DaHub> You havn't got enough slots open, you've got 1 and the minimum allowed is: 3
*** Connection closed
--haabarnuam de unde sa fac io rost de inca 2 "sloturi " - cand nu stiu ce sunt
2)Connecting to elxyr-lan.no-ip.org:4111 ...
*** No connection could be made because the target machine actively refused it.
Sunt asa de neajutorata .. Giorgia .. help me .. pls !!!!
-
Buna. Vezi ca in File gasesti folderul Settings si in el, la Sharing, undeva in partea de jos gasaesti ceva de genul: Automatically open an extra slot if speed is below (0=disable. Acolo da-i o valoare cat mai mare, de exemplu eu am 30. Si la Upload slots la fel, tot 30. Sper sa-ti fie de folos.
-
http://www.xboss.ro/PublicHubsList.config
la setari / downloads/http proxy pui adresa de mai sus.
pe urma in mom cand apesi butonul public hubs, se afiseaza o lista intreaga, tb sa selectezi ro (fltru - r
ca sa fie doar din romania, altfel e viteza mai mica, pe urma te duci pe o adresa, dai dublu click, intri in adresa, daca te lasa sa intri (connected) - daca ai share-ul destul de mare, pur si simplu tastezi '/fav' si l-ai adaugat in memorie, asta inseamna ca de cate ori deschizi dc++ ti se deschid automat si adresele.
are dreptate eva, tb setarile facute calumea, ca pe urma merge beton.