Cum s desc.pozele din tel.in calculator?

•  
    • 623 mesaje
    20 Nov 2006, 19:45
    15 2
    Ma poate ajuta si pe mine cineva? Mi-am luat azi un cablu pt. telefonul Sony Ericsson K700i pt. descarcarea pozelor din telefon in calculator. Problema e k nu stiu cum se foloseste k nu are nicio instructiune. Am instalat programul de pe cd-ul de il avea, am conectat cablul la telefon si la unitate (in fata unitatii,jos unde este spatiul respectiv) si nimic...Stie cineva cum se procedeaza k sa ma lamureasca si pe mine? Mai are cineva tot tipul asta de telefon k sa-mi zica exact cum sa fac?
  •  
    • 623 mesaje
    24 Nov 2006, 18:44
    6 0
    Nu stie chiar nimeni???????? Nu pot sa cred asa ceva... Cineva care se pricepe sa-mi zica si mie cum procedez k sa descarc pozele din telefon in calculator, pas cu pas k nu ma pricep.
  •  
    • 38 mesaje
    25 Nov 2006, 12:48
    3 1
    Eu am Nokia, dar nu asta conteaza. In meniul telefonului trebuie sa gasesti o optiune Settings->Connectivity cu urmatoarele modalitati de conectare a telefonului la computer:
    Bluetooth
    Infrared
    GPRS
    USB data cable
    Banuiesc ca tu ai ultimul tip de conexiune, pt ca ai spus ca ai avea un cablu Trebuie sa selectezi din telefon ce fel de conexiuen doresti; normal ca vei trece la aceste operatii dupa ce vei instala ceva device-uri ce spuneai ca ai pe un CD. Daca conexiunea reuseste sigur vei avea un mesaj de interogare in telefon prin care te intreaba daca esti de acord cu conexiunea care o cere computerul de accesare a datelor din tel.
    Pentru a accesa apoi folderul sau pozele din telefon cauta in My Computer sa vezi de s-a adaugat un phone browser. Acesta, odata deschis contine unicon corespunzator tipului tau de telefon in care, daca il deschizi la randul sau, gasesti datele captate din tel.

De exemplu,
    eu avand Nokia 6320i si folosind tipul de conexiune Bluetooth, doar pun Bluetooth stick-ul la un port USB al computerului si din My Coomputer-> Nokia Phone Browser->Nokia 6320i
  •  
    • 623 mesaje
    25 Nov 2006, 14:37
    1 1
    Violeta, am cautat la settings si se pare k nu am decat cele 3 suporturi de conectare: infrarosu, bluetooth si GPRS. USB data cable nu am dar eu cand am luat cablul pe mine nu m-a intrebat nimeni ce suport de conectare am, iar eu chiar nu am stiut. Daca nu am optiunea asta nu merge, nu? Trebuie sa iau special pt. unul din suporturile de conectare?
  •  
    • 16 mesaje
    27 Nov 2006, 19:54
    2 0
    Si eu am Sony Ericsson K700i si imi descarc pozele prin bluetooth. E cel mai simplu.
  •  
    • 623 mesaje
    27 Nov 2006, 21:39
    1 1
    Mitszu, e asa de simplu cu bluetooth? Am fost si i-am intrebat pe cei de unde am cumparat cablul si mi-au zis k merge dar se pare k nu stiu eu cum...Daca stiam luam de la bun inceput bluetooth daca e asa de simplu. Se pare k am dat banii degeaba pe cablul asta si k nu-mi e de niciun folos...
    Nu mai are nimeni tipul asta de telefon si sa descarce pozele cu USB Data Cable k sa-mi zica si mie?
  •  
    • 38 mesaje
    28 Nov 2006, 13:57
    1 0
    Giorgia, cand ai instalat ce ai avut pe acel Cd, ai instalat si driver-ul pt conectivity cable?
    As sugera sa mergi la cei de la care ai cumparat cablul, deoarece eistiau pt ce fel de tel vrei cablul si daca merge la el o astfel de conexiune. Iei frumusel telefonul si cablul si te duci la ei, altfel le dai cablul inapoi si iti cumperi un bluetooth, cu care transferul datelor oricum e mai rapid.
    O alta varianta ar fi sa cauti informatii legate de conectivity in manualul telefonului sau pe net.
    Imi pare rau ca nu ti-am fost de folos. Sper sa aud ca ai rezolvat problema.
  •  
    • 623 mesaje
    28 Nov 2006, 20:23
    1 0
    Violeta, am mai fost la ei si i-am mai intrebat si mi-au zis k merge cablul la telefonul meu dar unii nu stiu cum se procedeaza, altii nu vor sa zica...Mi-au zis sa intreb pe cineva care se pricepe dar nu prea stie nimeni cum se procedeaza. Daca stiam k e asa de usor cu Bluetooth imi luam de la bun inceput, dar acum ce sa mai fac...
  •  
    • 6557 mesaje
    28 Nov 2006, 23:23
    1 0
    e o mare tampenie cu cablul...
    si eu m-am chinuit cu el...trebuie descarcat nu stiu ce de pe net
    pana la urma a rezolvat un prieten ...doar ca nu sunt acasa acum si nu-ti pot da mai multe amanunte in legatura cu ce program a trebuit sa descarce

am avut parte de aceeasi abureala de la cei de la magazin...care normal ca erau interesati sa-si vanda marfa si atat tot
  •  
    • 623 mesaje
    28 Nov 2006, 23:39
    2 0
    alt program mai trebuie instalat? ce tampenie! daca stiam k e asa complicat nu-l mai luam...
    poate imi zici si mie ce program trebuie k daca tot am dat banii pe el...
  •  
    • 38 mesaje
    29 Nov 2006, 11:14
    1 0
    Giorgia,
    1. Spuneai ca ai pus cablul la portul USB din partea din fata a PC-ului. Incearca sa il pui la alt port USB, sigur gasesti unul si in spatele PC-ului.

2. Driver-ul ce trebuie instalat, in cazul tau de pe acel CD, trebuie sa fie pt tipul de cablu ce ti l-au dat si pt vs de Windows din PC-ul tau.
    De exemplu,
    pt KQ-U8A USB Data Cable Sony Ericsson gasesti driver la http://rapidshare.de/files/5270038/KQ-U8A_USB_Data_Cable__withsetup_.zip.html

Alta adresa pt driver,
    http://www.smscaster.com/download_driver_usb_data_cable.htm

Ai grija insa, sa nu instalezi nici prea multe drivere inutile in computer. Mai asteapta si parerea altcuiva. Este cineva aici care ti-a raspuns ca ar avea acel soft care face sa functioneze.

Sa auzim de bine, Violeta
  •  
    • 6557 mesaje
    29 Nov 2006, 18:53
    1 0
    abia pe 22 decembrie ma intorc acasa
    asa ca daca nu rezolvi pana atunci ma uit eu prin calculator si iti spun ce si cum
  •  
    • 623 mesaje
    29 Nov 2006, 22:28
    1 0
    Mersi mult fetelor! Panselutas chiar te rog sa-mi zici atunci k nu cred k am sa rezolv ceva k nu stie nimeni exact ce si cum...