publicitate prin sms

•  
    • 1 mesaje
    20 Nov 2006, 15:29
    0 0
    Cum tehnologia avanseaza, noi vrem sa tinem pasul cu ea! Cum vi s-ar parea sa primiti pe telefonul mobil mesaje publicitare? Voi v-ati alege nr de mesaje, domeniul si orele la care sa le primiti! Si pe deasupra sa vi se scada si din factura telefonului mobil - ca recompensare a faptului ca primiti mesajele! Vreau sa lansez acest serviciu si sa-l imbunatatesc prin intermediul vostru!
  •  
    • 151 mesaje
    18 Dec 2006, 14:33
    0 0
    deja primesc prin sms mesaje publicitare de la operatorul meu de telefonie mobila si nu, nu mi se pare prea placut!

peste tot unde intorci capul, numai publicitate! si revistele pentru femei sunt pline de sfaturi care de cele mai multe ori se finalizeaza cu recomandarea unei carti sau a unei rochii pe care intamplator ar trebui sa dai si niste bani.

Nu cumva dvs doriti sa va dam datele noastre personale, pe care sa le mai si vindeti pe bani buni dupa aceea?

Pe internet, prin viu grai, prin reviste , tot felul de marketeri ambitiosi incearca sa ma faca sa le dau datele mele personale. Care, mai tarziu, ar ajunge la... firme de telemarketing! Vai ce intamplare!

Pofta-n cui!
  •  
    • 3248 mesaje
    20 Dec 2006, 23:34
    0 0
    Ah,LOL.Va veni si la noi acest mod de publicitate? Pe afara se practica de mult timp..
  •  
    • 83 mesaje
    27 Dec 2006, 13:48
    0 0
    mada,si cum ai putea lansa tu un asemensea serviciu...?adik lucrezi la vodafone/orange ??!! poti sa detaliezi putin....
  •  
    • 2191 mesaje
    28 Dec 2006, 01:39
    0 0
    mie una...nu-mi place sa primesc sms`uri "publicitare" pe telefon...mai primesc si acum de la avon (desi m-am lasat de fff mult timp) si ma streseaza rau de tot..
    deja sunt fffff multe reclame la tv..pe cele din reviste le mai poti ocoli(nu le citesti) dar la tv..vezi mereu(exact cand este publicitate pe un post..atunci "iau pauza" toate posturile )...si la telefon e tot cam ca la tv..daca primesc un sms il citesc,nu?ca poate e ceva important..si sa vad o reclama..m-as enerva (sunt fff "irascibila" )...
    in fine..sigur sunt si oameni interesati de reclame..
    bafta.
  •  
    • 3198 mesaje
    28 Dec 2006, 16:29
    0 0
    Problema cu reclamele e ca nu ne ajuta deloc. Ba dimpotriva, toata lumea le uraste fiindca contin informatii eronate despre produsele respective. Croissantul nu are nici 10% din ciocolata care se intinde pe ecran, pizza nu are la fel de mult cascaval, decapantul de la Palette pt scoaterea nuantei portocalii din par lasa parul... portocaliu, substanta X de curatat nu curata nimica, samponul Y face parul ca-n reclama cand o zbura porcul! Si tot asa! De fapt, culmea e ca oamenii nu au nevoie de reclama ca sa cumpere ceva. Cea mai buna reclama e calitatea, despre care umbla vestea.
    Iar reclamele sunt oricum peste tot si prea multe. Urasc produsele la care se face reclama si nu le-as lua nici sa mi le dea degeaba!
  •  
    • 3248 mesaje
    31 Dec 2006, 08:56
    0 0
    Esthera,din cate am inteles,functioneaza cam asa:o firma de avdertising vine cu produsul la Vodafone/Orange.Ofera o suma de bani si Vodafone/Orange trebuie sa isi convinga clientii sa accepte sa primeasca sms'urile publicitare,oferind diverse facilitati:reduceri la factura,minute,s.a.m.d.
  •  
    • 481 mesaje
    31 Dec 2006, 11:47
    0 0
    nu, NU si N.U.!
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Ian 2007, 12:42
    0 0
    si cam la ce fel de reduceri de factura v-ati ganditara voi?

ca daca sunt consistente, chiar nu-ar fi o afacere rea
  •  
    • 83 mesaje
    4 Ian 2007, 01:46
    0 0
    mercic ptr rasp diorkiss...
    mie mi-ar placea sa primesc dimineata pe tel sms`uri..pozitive,care sa te incarce de energie toata ziua,proverbe,prop motivatoare,etc...
    as incepe ziua mai bine...si poate cu mai multa minte....
    ce parere aveti?