publicitate prin sms
-
0 0Cum tehnologia avanseaza, noi vrem sa tinem pasul cu ea! Cum vi s-ar parea sa primiti pe telefonul mobil mesaje publicitare? Voi v-ati alege nr de mesaje, domeniul si orele la care sa le primiti! Si pe deasupra sa vi se scada si din factura telefonului mobil - ca recompensare a faptului ca primiti mesajele! Vreau sa lansez acest serviciu si sa-l imbunatatesc prin intermediul vostru!
-
deja primesc prin sms mesaje publicitare de la operatorul meu de telefonie mobila si nu, nu mi se pare prea placut!
peste tot unde intorci capul, numai publicitate! si revistele pentru femei sunt pline de sfaturi care de cele mai multe ori se finalizeaza cu recomandarea unei carti sau a unei rochii pe care intamplator ar trebui sa dai si niste bani.
Nu cumva dvs doriti sa va dam datele noastre personale, pe care sa le mai si vindeti pe bani buni dupa aceea?
Pe internet, prin viu grai, prin reviste , tot felul de marketeri ambitiosi incearca sa ma faca sa le dau datele mele personale. Care, mai tarziu, ar ajunge la... firme de telemarketing! Vai ce intamplare!
Pofta-n cui!
-
mie una...nu-mi place sa primesc sms`uri "publicitare" pe telefon...mai primesc si acum de la avon (desi m-am lasat de fff mult timp) si ma streseaza rau de tot..
deja sunt fffff multe reclame la tv..pe cele din reviste le mai poti ocoli(nu le citesti) dar la tv..vezi mereu(exact cand este publicitate pe un post..atunci "iau pauza" toate posturile
)...si la telefon e tot cam ca la tv..daca primesc un sms il citesc,nu?ca poate e ceva important..si sa vad o reclama..m-as enerva (sunt fff "irascibila"
)...
in fine..sigur sunt si oameni interesati de reclame..
bafta. -
Problema cu reclamele e ca nu ne ajuta deloc. Ba dimpotriva, toata lumea le uraste fiindca contin informatii eronate despre produsele respective. Croissantul nu are nici 10% din ciocolata care se intinde pe ecran, pizza nu are la fel de mult cascaval, decapantul de la Palette pt scoaterea nuantei portocalii din par lasa parul... portocaliu, substanta X de curatat nu curata nimica, samponul Y face parul ca-n reclama cand o zbura porcul! Si tot asa! De fapt, culmea e ca oamenii nu au nevoie de reclama ca sa cumpere ceva. Cea mai buna reclama e calitatea, despre care umbla vestea.
Iar reclamele sunt oricum peste tot si prea multe. Urasc produsele la care se face reclama si nu le-as lua nici sa mi le dea degeaba!