Adobe Acrobat Reader
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
17 Nov 2006, 11:450 0Va rog sa-mi spuneti si mie care versiune de Adobe Acrobat si/sau Reader permite adaugarea de notite in cadrul unui fisier .pdf? Era ceva f. dragut pe care am reusit sa fac, dar nu mai stiu ce versiune era. Ideea era ca puteam corecta un fisier .pdf chiar in Adobe, adaugand notite, subliniind cu rosu si mai stiu eu ce minuni. multumesc anticipat.
-
18 Nov 2006, 14:34De la Adobe Acrobat 5 in sus. Atentie Adobe Acrobat nu Adobe Acrobat Reader
-
18 Nov 2006, 21:06fanel, ia zi-mi adobe acrobat contine si reader si creaza fisiere .pdf, iar adobe acrobat reader doar le citeste? care e diferenta? eu am adobe reader
-
19 Nov 2006, 15:14acrobat professional 7.0. am folosit eu recent pt un application de acest fel.
-
21 Nov 2006, 08:20Reader doar le citeste. cu Adobe Acrobat le si citesti si le si poti face. Se fac mai ciudatel. Dai din imprimanta sa printezi catre Distiller si apoi se creeaza pdf. sau cu office xp/2003 ai deja in meniul contextual. da-mi un PM daca vrei mai multe detalii.
Înapoi la: Forum » Tehnologie