CE FRIGIDER SA MI CUMPAR?

•  
    • 366 mesaje
    16 Nov 2006, 06:41
    0 0
    Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema. Ce marca de frigider sa mi cumpar? Va multumesc
  •  
    • 2331 mesaje
    16 Nov 2006, 11:01
    0 0
    Acum depinde de bugetul tau.
    Na, io am un ariston dala mare, in care incap lejer in picioare, si nu sunt scunda(174 cm) si mai ramine si loc.E foarte lat.Bine, ca e gol mai mereu, nu conteaza.
    Un prieten avea tot ariston dar cu afisaj si mi-a spus ca are pb cu el, ca atunci cind se dileste afisajul, cica se dileste si buna functionare interioara a frigiului.
    Asa ca eu recomand Ariston, na, ca il am io si e ok.Bosch am inteles ca e bun, dar vezi sa fie facut in nemtia.
    Beko e bun, e un brand mare in Turcia.
    bafta
  •  
    • 844 mesaje
    16 Nov 2006, 11:59
    0 0
    eu am Bosch cu antibacteria sau ceva de genul de 3 ani si sunt multumita..
  •  
    • 366 mesaje
    16 Nov 2006, 12:55
    0 0
    Multumesc mult pt. raspuns . Am auzit si eu despe Beko ca este bun. Bugetul nu este asa de mare cat mi as dori eu(: si nici nu mi pot permite sa mi cumpar prea des de aceea am apelat la experienta voastra in domeniu. Despre Ariston nu am prea auzit. In orice caz nu mi permit combina frigorifica ci doar un frigider cu congelator separat. Daca mai sunt sugestii le astept. kiss
  •  
    • 1620 mesaje
    16 Nov 2006, 17:58
    0 0
    Draga mea vezi ca este promotie pentru frigider whirpool la Domo. Costa 770 lei si ti-l aduc acasa a doua zi.
    Eu am luat si sunt tare happy.
  •  
    • 1555 mesaje
    16 Nov 2006, 22:01
    0 0
    scufita_rosie vezi ca s-a deschis un hipermarket in cartierul Titan, au multe promotii, asa de inceput si au o oferta buna, cumperi si platesti pe 12 luni, rate lunare, fara dobanda! Merita sa vizitezi
  •  
    • 827 mesaje
    17 Nov 2006, 10:50
    0 0
    gorenje sau bosch...the best!
  •  
    • 1924 mesaje
    17 Nov 2006, 12:27
    0 0
    eu am auzit ca ariston are motoarele facute in turcia...si ca ar fi destui care se plang de ele. eu am electrolux luat de mai demult (acum 3 ani si am fost multumita), le-am luat si la socrii (si marturisesc ca ei au avut probleme)
  •  
    • 2331 mesaje
    17 Nov 2006, 18:49
    0 0
    Ma, io nu freau sa conving fata sa-si ia ariston.Sa mor, al meu e adus din Italia.Boschul gasit aici la noi e facut tot in turcia, ca si beko, care chiar e brand mare la ei.Electrolux, daca e cel facut in sverige, nu se discuta, e foarte bun, ca toate produsele lor
    Vedeti ca din martie vin si Ikea la noi
  •  
    • 1013 mesaje
    20 Nov 2006, 19:48
    0 0
    eu mi-am luat frigider beko,multumita de el,imi place si ca design,e cel cu afisaj electronic,no frost.
    spatiu interior are suficient,compartimentare buna.
    bafta la cumparaturi