aveti digi tv?
-
0 0dragele mele, sunt interesata daca cineva dintre voi are digi tv/boom sau similar - ma intereseaza in primul rand daca sunteti multumite de servicii si seriozitatea lor. eu am cablu, care merge groaznic si as vrea sa fac o schimbare. multzam!
-
Q, eu am avut digi. nu vreau sa fac contra reclama, dar serviciile au fost infecte. am ramas cu un gust amar in urma colaborarii cu aceasta firma. plus ca au fost multe probleme legate de contract, de care esti legat 1 an.
pe timp de ploaie, semnal ....aproape zero.
acum sunt la max tv, si, sincer sunt multumita si de calitate, si de conditiile conntractuale. -
Q, despre digi, pot sa-ti spun ca sunt neseriosi, pt. ca, eu, am platit (abonamentul) anul trecut din noiembrie pana in februarie, spunandu-mi-se de la firma ca pot platit abonamentul pe un an in avans, ca nu se vor modifica pe parcursul anului grilele de programe. in ianuarie, primesc acasa o somatie , ca am de platit pe ianuarie HBO separat, pt. ca, firma nu-l mai poate difuza in vechea grila de programe.
in fine, ma duc la ei, ....cearta mare, in aceeasi oala cu mine mai erau..." n" persoane, toti faceau galagie, comentau...NIMENI din conducere nu s-a deranjat sa vina sa ne explice macar ceva. functionarii aruncau sarcinile de la unul la altul...si tot asa.
am vrut sa renunt la abonament, nu s-a putut, pt. ca era semnat pe un an. eu am reusit sa scap de ei, pt. ca i-am dat abonamentul unui vecin, si l-a platiti el in continuare, si, intre timp, m-am abonat la max tv. sunt f. seriosi, am mereu semnal 98-99 %, se vede f. bine, si, vreau sa spun ca sunt f. intelegatori, si, prin faprul ca daca nu platesti cateva luni, nu ai nici o problema: nu-ti inchid cablul, nu pun penalizari, absolut nimic.
la programul de baza ai 40 de canale, la 220.000 lei.
daca te mai pot ajuta cu ceva detalii, cu cea mai mare placere -
eu am digi tv,cate televizoare ai atatea aparate iti trebuie,eu spre ex am 3 tv in casa dar nu pot sa vad decat la doua pt ca am 2 recivere,la al 3-lea am tras cablul de la un reciver,dar poti vedea numai ce vede celalalt,tu nu poti sa schimbi programul,
Qbele ce pot sa-ti spun ca il am de 1an si sunt multumita,mai ales ca il folosesc in afara tarii,