Geamurile de termopan se sparg?
-
2 0Aveti idee...? Nu radeti please

Vreau sa stiu daca cineva poate intra in casa prin astfel de geam. -
nu stiu daca se sparge geamul, insa mie acum 2 saptamani mi-a intrat cineva in casa prin efractie prin fortzarea cu o shurubelnitza a partii din PVC...se pare ca asta e tehnica iar geamurile termopan cu tamplarie PVC sunt shubrede din punctul asta de vedere.
Politzishtii mi-au spus ca astfel de cazuri sunt f frecvente.
Dupa experientele avute, eu acum as opta pentru clasicele geamuri din lemn, mai ieftine si pana la urma mai durabile. Daca le faci si duble, ai si confort termic urmatorii 10 ani...cand cu termopanul nu se stie niciodata, condens, efrctie, deformari din cauza alternarii cald/frig, etc. -
M-am tot contrazis de ceva ani cu toti cei care optau pt PVC, in timp ce eu sustineam aluminiul. Ei ziceau ca daca nu e vorba de ferestre mari, care sa necesite sustinerea greutatii, nu e nevoie de metal... Ei, iaca eu am decis pt metal si nu regret. Arata mult mai bine, are muchiile rotunjite elegant, nu se deformeaza si nu se ingalbeneste ca plasticul! Daca nici nu poate fi fortat cu surubelnita, cu atat mai bine.
-
sweety, vezi daca poti anula comanda...pana nu e prea tarziu. eu mi le-am pus si regret amarnic.
ah, daca tot va punetzi termopane, un sfat : feritzi-va de firma LAMAR TRUST, sunt mari tzepari : inlocuiesc tehnologia prezentata in oferta si showroom, sunt interesati numai sa fie platiti indiferent de gradul de multzumire al clientului, si sunt in stare de orice sa-si incaseze banii.
I mean, anything!!! -
Qbelle ink n am apukt sa fac contract cu firma. eram in stadiul de cautare de oferte. azi m am interesat la ink o firma rehau si orizont. tot pe PVC am vrut sa merg. Ma costau 2 ferestre 17-18 milioane. Insa cineva mi a recomandat un meserias. a venit, mi a masurat geamurile si mi spune ca ma costa tot asa 2 ferestre + deschidere oscilo-batanta + plasa 16 milioane. surpriza insa a fost ca sunt de aluminiu cu izolatie de 4 camere nu de 3 camere asa cum am gasit la dif firme. si cred k o sa raman la ultima varianta, adik aluminiul. am citit si ce a scris beauty mai sus si m am hotarat. multa lume opteaza pt aluminiu