Telefon lg k800 cocolate ...AJUTOR

•  
    • 105 mesaje
    14 Oct 2006, 22:00
    0 0
    Fetelor sunt distrusa...am primit de la cineva telu asta si nu stiu cum fac sa aprind tastatura numerica a telefonului.Noaptea nu pot scrie si eu un mesaj sau trebuie sa ma chiorasc suficient de mult ca sa pot scrie un numar de telefon. Pot sa fac ceva ? Sau asa e telefonu? Nu i se aprinde tastatura? Eu ce ma fac?...Raspuns va rooooooooooooooooooooooooog
  •  
    • 16 mesaje
    15 Oct 2006, 15:21
    0 0
    buna.am si eu tel asta si eu st multumita de el.nu i s aprinde tastatura,dar nu cred k asta e o prb.p mine ma enerveaza k nu au astia de la noi setarile pt mms...ink.sa-l stapanesti sanatoasa!k e un tel bun
  •  
    • 105 mesaje
    15 Oct 2006, 20:56
    0 0
    Deci din fabrica telefonului astuia nu i se aprinde tastatura...si asta e ceva normal?...adica?....cum naiba?...eu nu vad sa scriu mesaje...
  •  
    • 623 mesaje
    15 Oct 2006, 22:51
    0 0
    aprinzi lumina
  •  
    • 87 mesaje
    16 Oct 2006, 16:44
    0 0
    Am si eu acest telefon si tastatura nu se aprinde dar se aprinde ecranul si astfel poti scrie mesajul , este adevarat k se stinge dupa cateva secunde dar apesi o tasta si se aprinde din nou si scrii mesajul in continuare.
  •  
    • 248 mesaje
    18 Oct 2006, 11:51
    0 0
    Aseara am deschis telefonul pe intuneric si mi-am dat seama ca tastele sunt luminate. De fapt doar cifrele si literele sunt luminate ca si cand ar fi fluorescente.
    Eu zic sa verifici si tu si daca nu sunt asa sa incerci in setarile telefonului poate nu e setata optiunea.
  •  
    • 105 mesaje
    18 Oct 2006, 18:55
    0 0
    Pai din meniul telefonului nu gasesc de unde ....habar nu am. Am cautat o zi intreaga...ufff...ce aiurea...Nu stiu...si stau si intr`un oras unde nu a auzit nici naiba de telefon de`asta......Judith ma poti ajuta?
  •  
    • 248 mesaje
    19 Oct 2006, 14:42
    0 0
    Cu cea mai mare placere te-as ajuta Luiza dar din pacate nici eu nu stiu. Chiar acum m-am uitat si eu in meniu si intradevar nu ai optiunea de a interveni asupra tastaturii.
    La mine era asa de cand l-am luat nu am setat eu ceva anume. Sa nu fie vre-o defectiune la tine..............
    Sau incearca sa resetezi setarile facute , adica sa revii la setarile din fabrica si sa vezi poate asa isi revine.
    Dar sigur la mine scrisul de pe tastatura este luminos astfel incat in intuneric se vede f bine..........chiar acum am verificat chestia asta intr-o camera intunecata. Eu am LG KG800 sper sa nu fi facut eu vreo confuzie..........
  •  
    • 105 mesaje
    21 Oct 2006, 10:17
    0 0
    hm...eu am fost la orange , mi-au aratat telefonul exact kg800 lg si au zis ca nu are lumina tastatura..
  •  
    • 248 mesaje
    23 Oct 2006, 16:03
    0 0
    Eu nu mai inteleg nimic............tot ce stiu e ca eu vad literele si cifrele in intuneric............pot scrie un mesaj fara probleme.
  •  
    • 105 mesaje
    24 Oct 2006, 13:17
    0 0
  •  
    • 105 mesaje
    25 Oct 2006, 14:21
    0 0
    Judith, spune-mi si mie care e codul de siguranta a telefonului. Nu il stiu la Lg chocolate si cartea nu o am inca . Si am nevoie de ea ca sa revin la setarile din fabrica....Te rog...multumesc
  •  
    • 105 mesaje
    28 Oct 2006, 09:18
    0 0
    Am gasit problema...Trebuie sa resetez toate setarile, sa revin la cele din fabrica...dar pentru asta trebuie sa stiu codul scret care nu mai e "0000" ci altu....pe care credeti`ma ca habar nu am care e...ce pot sa fac??????/ Again help
  •  
    • 248 mesaje
    3 Nov 2006, 16:27
    0 0
    O sa caut in carte codul asta. Sper sa il gasesc.
    Scuze dar abia acum am vazut intrebarea ta.