yahoo...mess...varza...(sau PC varza)

•  
    • 2191 mesaje
    8 Oct 2006, 21:56
    0 0
    am si eu o problema...
    pana acum vreo 2 sapt..am avut pc comun cu frate-miu..si ca sa nu ne mai certam..care cum stam..mi-am luat un monitor..tastatura..mouse..si el mi-a facut rost de o unitate,cu tot ce trebuie in ea(nu e ea..performanta..e mai "slow" ..dar merge d ascultat muzica,vazut film.si alte chestii zilnice)..problema ar fi urmatoarea...cand vreau sa vb pe messenger cu cineva..nu pot..adica...nu vad..scriu ce am de scris..si cand dau send..sus in fereastra..e totul gol..ca si cum nu as fi scris nimic..e valabil si invers...vad cand imi scrie cineva ceva..si cand da respectivul/respectiva..send..la mine nu apare scris nimic..chestia asta mai e valabila si pe odc..pe public hub..am facut un test..si a aparut c am scris..pe privat..iar nu apare...
    care e problema?calculatorul?sau messu`(am luat si mess 8..si 7..mai multe versiuni..dar degeaba)...
    in rest..mail pot sa trimit...pe eva pot sa "ciripesc"..dar acolo de ce nu merge???
    multumesc...
  •  
    • 405 mesaje
    8 Oct 2006, 22:22
    0 0
    schimba-ti windowsul, reinstaleaza-ti driverele si nu uita, ia-ti un antivirus.
  •  
    • 686 mesaje
    10 Oct 2006, 00:05
    0 0
    Formateaza ti calculatorul. S ar putea sa ai un virus
  •  
    • 163 mesaje
    10 Oct 2006, 13:25
    0 0
    Oare nu o fi de la scris alb pe fond alb?
    Stiu ca la Yahoo messenger..ai paleta de culori, pentru "instant messages"...n-ar strica sa te uiti si acolo.
  •  
    • 2191 mesaje
    10 Oct 2006, 20:11
    0 0
    va multumesc pt raspunsuri..
    nu e scriusul alb..ma mai uitasem o data,dar m-am uitat iar acum sa fiu sigura
    pana la urma...imi schimb anumite componente din el..cu unele mai bune,poate asa merge...
    nici virus nu am..e o dilema..poate dupa c schimb una,alta..o sa mearga..
    va multumesc oricum,pt ca mi-ati raspuns :*
  •  
    • 728 mesaje
    12 Oct 2006, 10:03
    0 0
    no ca mi-ai luat subiectul din gura...am crezut ca mor aseara cu aceeasi problema..am pus netu pe un notebook Flamingo unde am Win 98 ...imi era bun pt arhive si biblioteci, deci nu aveam mari pretentii sa fac cu el...nu merge mess-ul nici sa mori,...trebuie pus Xp-ul si un virus bun si e ok, m-au luminat colegii de la universitate
  •  
    • 163 mesaje
    12 Oct 2006, 13:56
    0 0
    Asta e chiar tare, sa schimbi sistemu' ca sa mearga messengerul.

A propos eu am pe un comp win98 si merge foarte bine messengerul.
  •  
    • 1555 mesaje
    12 Oct 2006, 21:20
    0 0
    am avut si eu problema asta, imi trimisese cineva din lista de messenger un fel de "virus" sa'l numim ... si pateam la fel, scriam dar cand apasam send nu aparea nimik, din cate imi amintesc am dat reinstall pe ym si a mers ... tu incearca reinstall win, succes
  •  
    • 337 mesaje
    31 Oct 2006, 12:11
    0 0
    Mi-a placut aia cu "sa-tzi pui Xp shi un VIRUS bun"

Colegii de la universitate se tzin de shotii, sau eshti chiar asha de paralela cu domeniul??
  •  
    • 257 mesaje
    2 Nov 2006, 13:57
    0 0
    tre sa reinstalezi windowsu si ai grija ce antivirus pui
    teau fraierit colegii de la universitate.
    vezi sa nu ai vreun firewall setat aiurea k si eu am patit chestia asta dar nu mai stiu cum se numea firewallu ala care imi facea probleme.un firewall e bun si daca stii sa il setezi.
    in nici un caz nui din cauza calculatorului!!!!