alta problema
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
7 Oct 2006, 18:570 0de ieri ceva ciudat se petrece cu calc meu. pe scurt; incerc sa intru pe cele doua pagini folosite mai des; yahoo si gmail pt accesarea email-ului. desi pun parola corecta nu se intampla nimic pana dau selectez cum ca mi-am uitat parola si atunci imi spune ca browserul meu nu accepta cookies!!! si sa verific; ma duc verific si browserul meu accepta cookies, folosesc doua explorer si firefox si ambele au setate to allow cookies.
m-a iritat in asa fel incat mi-am fascut si seal in la yahoo si culmea am faze cand deschid yahoo (in xplorer) unde nici urma de al meu seal in si momente cand apare, however, chiar si cand apare the sealin tot degeaba, cu parola corecta nu reusesc sa accesez email.
Alta bizarerie este ca pe acelasi pc, cu aceeasi parola pot deschide yahoo messng. si-l pot folosi ok, doar ca vad cate new emails am (7) si nu le pot deschide.
am scanat cu ad aware si ieri si azi, azi alte 7 critical obj de gen tracking.
am fol laptopul sotului si normal parolele merg, doar ca le-am schimbat pt orice enventualitate; dar vreau si eu sa stiu ce se intampla; ma poate lumina cineva expert? -
7 Oct 2006, 20:34am avut si eu aceeasi problema. acasa am doua calc cu adrese diferite. la mine nu mergea , la celalalt mergea.crede-ma ca am incercat tot ce era posibil, nu s-a rezolvat decat de la sine si asta cam dupa 2 luni. nu stiu cum , dar s-a rez. am incercat sa iau OPERA ca sa snu fie de la EXPLORER dar nu s-a rezolvat nici asa la vremea respectiva.
-
9 Oct 2006, 12:12ah ce ma enerveaza; acum nu mai merge nici mess sa-l deschid! chiar nu stie nimeni ce pot face? cum sa se rezolve de la sine?!
-
9 Oct 2006, 12:16Am o melodie pe calc.dar vreau sa tai din ea ca sa mi-o trimit pe bluethoot pe mobil.Cum tai din ea si sa trimit numa pasaju care freau io?Vreo idee?
Înapoi la: Forum » Tehnologie