help me

•  
    • 33 mesaje
    29 Sep 2006, 17:54
    0 0
    am o poza pe cd si nu stiu cum sa fac sa o transfer la profile...va multumesc mult!
  •  
    • 9835 mesaje
    30 Sep 2006, 11:59
    0 0
    la ce "profile" te referi?
  •  
    • 33 mesaje
    30 Sep 2006, 16:57
    0 0
    ai dreptate ingeras mam exprimat ca o proasta dar asta si sint in domeniul calculatoarelor...deci:am poze pe cd si nu stiu sa le postez acolo unde trebuie fie ca sa le trimit fie sa le pun pe fisele alea intitulate profil personal..te rog sa ierti ignoranta mea,daca poti sa faci exceptie,si nu faci alergie la prosti...te sarut si_ti multumesc ptr. rabdare.
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Oct 2006, 00:02
    0 0

1. sper ca ai unitate de CD, ca sa poti copia fotografia pe calculator.

2. daca vrei sa imi spui care este site-ul pe care vrei sa pui poza, te pot ghida pas cu pas.
  •  
    • 33 mesaje
    1 Oct 2006, 16:22
    0 0
    multumesc ptr. rabdare...da ingeras o scot pe calc(poza)dau 2 k pe dreapta si acolo nu mai stiu ce pasi urmeaza...vreau sa duc poza in casuta mea de e-mail si de acolo sa o trimit prietenilor mei...am uitat sa-ti spun ca am 52 ani si invat singura,asa ca te rog ai mila de o biata batrinica...sa nu te superi ca desi nu te cunosc iti zic ingeras dar asa esti ptr mine in momentul acesta,te sarut si multumesc din nou ptr.rabdare!!!
  •  
    • 257 mesaje
    1 Oct 2006, 23:20
    0 0
    deci , dai pe calcculator pe START.de acolo dai pe MY COMPUTER ,apoi de acolo alegi unitatea care gazduieste discul pe care ai pozele. deschizi poza pe care o doresti si dai pe ea click cu butonul din dreapta a mouse-ului apoi COPY. acum inchizi dosarul cu poze si te duci pe desktop( pe ecran) si pui undeva mouse-ul. apoi apesi pe el cu butonul din dreapta si dai pe PASTE. buun acum ai poza salvata pe monitor. apoi te duci la tine in mail, daca ai mail pe yahoo atunci dai COMPOSE. acolo o sa fie un buton pe care scrie ATTACH FILE. dai pe el si o sa vezi ca te intreaba de unde pui poza , iar tu dai acolo pe MY COMPUTER ,apoi DESKTOP apoi o sa vezi poza( ea are de obicei un numar) , dai pe ea si dai apoi pe OK sau ATTACH FILE ( nu mai stiu exact) astepti pana se incarca apoi dai OK. e gata incarcata. pui doar adresa pe care vrei sa trimiti si gata.

daca ai messenger atunci acolo jos in dreapta ,cand vorbesti tu cu cineva , iti apare o casuta mica , dai apoi pe ea cu butonul drept de la mouse si alegi optiunea CHOOSE A PICTURE.apoi BROWSE si apoi selectezi DESKTOP , apoi poza ta si iar e gata.daca se vede prea mic , dai cu butonul din dreapta mouse-ului pe ea si selectezi LARGE IMAGE.

SPER CA TI-AM FOST DE FOLOS ,UFFFF CE LUNG A FOST.
  •  
    • 33 mesaje
    2 Oct 2006, 17:17
    0 0
    sarut miinile ingeras! imediat ce fac pasii indicati de tine iti scriu ce a iesit...multumesc mult!
  •  
    • 257 mesaje
    2 Oct 2006, 20:56
    0 0
    te-ai descurcat draga?
  •  
    • 33 mesaje
    4 Oct 2006, 18:45
    0 0
    multumesc foarte mult!am rezolvat.cu multa consideratie ptr.rabdarea ta,mariana.
  •  
    • 257 mesaje
    4 Oct 2006, 20:27
    0 0
    nu ai pt ce. ma bucur ca ai rezolvat