mesaj cu numar ascuns

•  
    • 95 mesaje
    20 Sep 2006, 13:33
    1 0
    Buna tuturor!
    Am primit un mesaj cu numar ascuns, stiu ca doar de pe orange se pot trimite astfel de mesaje.
    Oare pot afla cumva cine l-a trimis?
    E destul de grav mesajul, de aia ma intereseaza...
    Pa.
  •  
    • 686 mesaje
    20 Sep 2006, 13:50
    0 0
    Si eu tot de pe orange stiam ca se pot trimite cu numar ascuns, dar mai stii poate si de la alte retele se trimite. Nu cunosti pe nimeni care lucreaza la orange sa te ajute sau daca nu cunosti macar incerca poate te vor ajuta, banuiesc ca daca mesajul e destul de grav cum ai zis or sa te ajute.
  •  
    • 1 mesaje
    21 Sep 2006, 14:33
    0 0
    Nu cred ca poti afla cine ti-a trimis mesajul. Numai sa faci o sesizare la politie si ei sa faca cercetari. Totusi este destul de greu de aflat chiar si asa. Al meu sef a patit-o si inca n-a aflat de unde sunt mesajele. Si a trecut ceva vreme.
  •  
    • 95 mesaje
    21 Sep 2006, 14:58
    0 0
    E sigur din reteaua orange pentru ca apare numarul centrului de mesaje de pe care a fost trimis e 0744946000, deci e clar orange. Si oricum am inteles ca doar de aici se pot trimite. Cunosc pe cineva care lucreaza la orange...m-am gandit si eu la asta...am vrut sa intreb p forum intai. Eu am inteles ca toate mesajele trimise sunt pastrate in centrul de mesaje destul de mult timp...
    Am sa va tin la curent. Dar daca una dintre voi lucreaza la orange o rog sa ma ajute.
    Pa pa!