achizitionare telefon mobil

•  
    • 1883 mesaje
    19 Sep 2006, 18:50
    0 0
    Care dintre urmatoarele tipuri de telefoane l-ati cumpara? Eu nu ma prea pricep,imi doresc un telefon mai performant,dar vizavi de fiabilitate/pret,nu stiu care ar fi indicat sa-l cumpar.

Motorola V360
    Samsung Z140
    Sharp GX29 Live
    Sony Ericson K310 Live
    Nokia 6070

Cei care se pricep,sa-mi dea va rog o sugestie.Multumesc anticipat.
  •  
    • 686 mesaje
    20 Sep 2006, 13:52
    0 0
    Eu iti recomand nokia sunt cele mai bune pe mine nu m-au dezamagit. Am avut motorola si m-a tinut fix cat era termenul de garantie. Nu vreau sa le fac reclama dar chiar sunt bune.
  •  
    • 1883 mesaje
    20 Sep 2006, 16:54
    0 0
    Multumesc ciresika,eu tot Nokia am avut pana acum,nu eram sigura daca e bine sa "merg" in continuare pe-aceeasi marca.
  •  
    • 1883 mesaje
    21 Sep 2006, 18:32
    0 0
    Alte idei!?
  •  
    • 1039 mesaje
    21 Sep 2006, 19:39
    0 0
    Niciodata nu am spus ca Nokia ar fi telefoane proaste, dimpotriva! Dar ma deranjeaza aceasta parere cum ca numai Nokia sunt telefoane, restul fiind verze. Este o fitza la moda sa ai Nokia, sa dai pe el 17 milioane, desi are toate facilitatile unui telefon ce costa doar 6 milioane sau chiar 3 iar tu nu vei folosi in vecii vecilor (amin!) toate facilitatile sale. Dupa mine, renumele exacerbat de care beneficiaza Nokia este unul artificial, pe care am cautat sa mi-l explic dar nu am reusit...
    Eu sunt fff multumit de Sony-Ericsson, are un meniu simplu si clar, ABSOLUT toate facilitatile de care eu am nevoie... un telefon cu un excelent raport pret/calitate.
  •  
    • 121 mesaje
    21 Sep 2006, 22:54
    0 0
    intra pe gsmarena.ro sau .com si citeste referintele.Eu aveam de ales intre6280 si 3250-nokia si ca preferinta 6280 dar dupa ce am citit despre el il voi alege pe celalalt
  •  
    • 1447 mesaje
    22 Sep 2006, 08:14
    0 0
    Marinarule, ai perfecta dreptate!
    Acum 8 luni mi-am luat un Nokia N70, woooww zic eu, ce tare e!
    Avea toate tampeniile pe el, de la camera foto de 4 megapixeli, 3G,MS Office, internet....bla bla....
    Well, one day mi-a cazut in apa si ce crezi?
    Right! A MURIT
    Mi s-a urcat sangele la cap cand ma gandeam ca am dat o caruta de bani pe el, si este atat de sensibil....
  •  
    • 1883 mesaje
    22 Sep 2006, 10:44
    0 0
    Multumesc tuturor pentru sfaturi,inca nu m-am decis ce telefon o sa-mi iau,aman decizia pana ma intorc dintr-o scurta vacanta.
    O zi buna tuturor!
  •  
    • 1039 mesaje
    22 Sep 2006, 15:02
    0 0
    Mica_ap, chiar imi pare rau pt tel tau, sincer, pt ca banuiesc k erai incantata de el si te bucurai, ceea ce conteaza mult. Iti doresc sa-ti iei un alt tel de care sa te bucuri chiar mai mult!

P.S. sa nu ma inteleaga cineva gresit: eu nu sunt ipotriva telefoanelor scumpe, dimpotriva, si mie imi plac lucrurile bune, de care sa ma bucur. E fff important sa-ti iei un lucru pt sufletul tau, sa fii multumit(a) pe deplin. Dar mi se pare o prostie sa-ti iei ceva doar pt ca "are si cutare"... sau ca "am auzit weu ca Nokia sunt cele mai bune". Poate ca sunt fff bune, dar sa nu-mi zica mie nimeni ca Sony-ericsson (ca sa dau numai un exemplu) nu face telefoane de calitate! Iar la raportul calitate/pret, sunt net superiori celor de la Nokia!
  •  
    • 1372 mesaje
    23 Sep 2006, 10:38
    0 0
    SI eu vreau sa-mi schimb mobilul si as vrea un Samsung mic si dragut...
    Dar nu stiu de unde sa-l iau.Ma gandeam sa mi-l iau de la Vodafone,fara conectare k am deja abonament.Prietena mea spune k e prea scump si ma sfatuieste sa-l iau de pe net...Mai cunosc si tipi care vand telefoane la mana a doua...
    Voi de unde v-ati cumpara un tel nou?
  •  
    • 813 mesaje
    23 Sep 2006, 12:44
    0 0
    Nokia 6070 este slabutz. mare diferenta intre el si 6020 nu e...decat radio-ul care oricum nu te ajuta cu nimic pentru ca din contra: reduce autonomia bateriei. are memorie mica: 1,6 MB liber, camera VGA si mai e facut si in Ungaria...

Samsung...hm! sunt cunoscute pentru design-ul lor stilat, insa ca si autonomie pica din start...

Motorola V360 DA ca si functii: card de 64 in pachet, ii poti pune unul si mai maricutz, ecran cu 262.000 culori...insa pe mine ma dispera meniul intortocheat...

Ericsson...nu stiu ce sa zic...nu am butonat K310i...

cel mai bine ar fi sa mergi la un magazin de specialitate si sa faci tu singura un raport calitate-pret...nu da cu ochii pe foc, nu te lasa dusa de nas de vanzatori si mai ales nu pretinde sa cumperi ceva ieftin si bun...

pupici
  •  
    • 1883 mesaje
    12 Oct 2006, 22:10
    0 0
    In sfarsit,m-am decis (la dealer) si mi-am cumparat un telefon nou,am renuntat la Nokia,mi-am luat un Motorola V360.Am promis ca revin cu informatii.
    Multumesc pentru sfaturi,tuturor!
  •  
    • 813 mesaje
    13 Oct 2006, 10:19
    0 0
    hihi sper sa fii incantata de el...e un telefon bun, sa stii. face multe si e accesibil ca pret
    sa-l utilizez sanatoasa
    pupici
  •  
    • 1883 mesaje
    13 Oct 2006, 10:42
    0 0
    Merci,lolisor,e drept...cred ca face mai multe decat stiu eu sa-l exploatez (deocamdata).