DVD
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
18 Sep 2006, 18:210 0Eu obisnuiesc sa imi trag muzica sau filme de pe net.Am cumparat 20 de dvd de la 2 firme diferite(division,estelle) si azi inca 10 memorex si nu le accepta calculatorul desi pana acum am tot inregistrat filme dar pe astea 30 nu le recunoaste.Ma intreb are calculatorul meu ceva sau ce am cumparat nu e bun?
-
18 Sep 2006, 22:58Din cele spuse de tine e foarte greu sa-ti dau un raspuns exact.Mai multe detalii cum ar fi:marca,modelul,daca citeste si scrie alte dvd-uri(eventual daca ai unul RW+-),daca unitatea de scriere e recunoscuta de sistemul de operare,programul cu care scrii dvd-ul ,felul dvd-urilor cumparate(+sau-?) ar fi de folos.
-
19 Sep 2006, 15:26adevarul e ca sunt tamaie la calculatoare,pot sa va spun ca imi recunoaste alte dvd-uri,cd-uri inregistrate,acum chiar am tras un cd si am incercat pe un dvd care avea un film sa il trag si pe al 2-lea si a mers,dar astea 30 tot nu le recunoaste imi tot spune sa introduc dvd-ul desi el este introdus.Acum le-am dat la cineva sa incerce pe calc.lui sa vad daca merge daca nu...ce naiba sa fac cu ele?
-
25 Sep 2006, 18:23Spuneti-mi si mie cumimi iau un film de pe net ca nu-l gasesc nicaieri si tare-mi place: Moulin Rouge!!!
-
25 Sep 2006, 19:40poti sa descarci respectivul film de pe DC++, Strong dc++,oDC, torrentspy(prin bitlord). sau tu vrei sa-l cumperi original? daca da, sunt multe site-uri pe net...
Înapoi la: Forum » Tehnologie