telefon mobil- ajutor
-
0 0Buna tuturor. Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. Am avut un telefon Motorola V3 pana vineri, cand din greseala menajera mea l-a bagat cu alte haine in masina de spalat..A stat acolo vreo 5-10 minute si dupa aceea l-am scos de acolo, l-am sters, am dat cu pheonul peste el si acum stau cu speranta ca poate se usuca si o sa-l mai pot folosi!! ce credeti, sunt sanse? Mi-a spus cineva ca timp de o saptamana sa nu incerc sa vad daca se deschide, sa il las la uscat...Mai pot face ceva?? un colt al ecranului este putin aburit..
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! -
pai e clar ca telefonul nu va mai beneficia de garantie...adica de o reparatie efectuata gratis pt ca defectul lui a survenit in urma neatentiei menajerei tale.
cei de la service (daca tel mai este in service) iti vor anula garantia si singura solutie va fi sa-l repari contra cost, ceea ce e mult prea scump (daca vrei si ceva calitativ), asa ca mai bine cumpara-ti unul nou. si-asa V3 e oarecum depasit
pupici -
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si.. ce sa zic, il mai las pana vineri, ca sa treaca o saptamana de la incident si o sa incerc sa-l deschid sa vad daca mai functioneaza..
Oricum nu am garantie, este luat anul trecut din strainatate si ar trebui sa ma duc acolo sa-l verific si aveti dreptate, nu merita.
Va pup si daca totusi mai functioneaza, va ma scriu! -
oana, du-l urgent la service, sa ti-l curete de detergent si sa-l usuce bine in interior, inainte sa apuce sa se degradeze de la chimicale sau sa oxideze de la umezeala.
o cunostinta de-a mea a scapat mobilul in... ciorba
pana a apucat sa-l "pescuiasca" din oala, cu polonicul, a apucat sa dea in cateva clocote 
l-a dus la curatat si... merge
si era un nokia, nu motorola, care-i scula' solida de fel si are destul de multe sanse sa fi rezistat la socurile din timpul spalarii la masina.