digitv-rog amanunte
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
15 Sep 2006, 10:470 0As dori sa achizitionez un decodor plus un anumit pachet de programe de la Digitv,pt a putea sa le trimit unor rude din Italia, care au deja antena si LNB. Se pare insa ca acest lucru ar fi cam ilegal...dar cum foarte multi romani plecati din tara au acest sistem achizitionat, ma gandesc sa incerc si eu.
As dori sa stiu de la voi daca ati folosit pana acum un astfel de sistem, daca sunteti multumiti de el, daca ati intampinat probleme, etc.
Din cate am citit si pe alte forumuri, contractul care se incheie are unele puncte destul de "bizare", cum ca au dreptul sa intre in locatia unde se afla aparatura pt eventuale verificari, revizii,etc. Plus ca este interzisa schimbarea locatiei (ma rog, in cazul meu, chiar se poate numi schimbare!)sau transferul la alt beneficiar..!!?
Daca stiti mai multe despre asta, va rog sa-mi raspundeti. Multam! -
17 Sep 2006, 11:49Eu am avut timp de un an si 6 luni in Olanda si multi dintre prietenii mei aveau. Nu am avut nici o problema legata de clauzele contractului, am sunat chiar la ei pentru ca nu a mai functionat cartela si i-am spus ca aparatul este in Olanda si nu au obiectat. Tu practic cumperi acel aparat de la ei si nu cred ca au voie sa intre in locatia unde se afla aparatul fara voia abonatului. Sunt clauze scrise in contract dar ma indoiesc ca le pun in practica. Iti recomand Digitv este super si prinzi toate programele pe care le prinzi si in Romania.
-
18 Sep 2006, 08:01Merci de raspuns, "declare". Am fost vineri la ei, mi-au zis ca abia peste 2-3 saptamani sa vin, ca nu mai au nici un echipament disponibil. I-am intrebat de un nr de telefon si mi-au zis ca nu au!!
Ziceai in mesaj ceva de faptul ca nu a mai functionat cartela...Care era cauza, s-a rezolvat, s-a mai intamplat dupa aceea? -
18 Sep 2006, 09:14Aparatul nu a mai citit cartela, dadea eroare, am trimis cartela inapoi si mi-au schimbat-o. Nimik complicat. Dar in rest nu am mai aut probleme.
Înapoi la: Forum » Tehnologie