accesorii hi-tech

•  
    • 1 mesaje
    14 Sep 2006, 17:00
    0 0
    Se tot poarta acum ca la prezentarile de moda sa se faca reclama la modele noi de telefoane mobile, i-pod-uri si alte nebunii.
    Sincera sa fiu, telefonul mobil chiar a devenit un accesoriu, face uneori parte din tinuta noastra: subtire sau colorat, cu camera video sau mp3, am devenit cu toate dependente de micutul 'vorbitor'.
    Numai uitati-va putin cat de mult avanseaza tehnologia telemobila (www.gsmarena.com, www.gsmland.ro, www.infocell.ro, www.eurogsm.r si veti deveni mai pasionate.
    Oare in viitor telefonul va inlocui TV-ul, computerul, camerele video si aparatele foto DEFINITIV?
    hmmm...sansele sunt mari!
  •  
    • 1906 mesaje
    15 Sep 2006, 00:34
    0 0
    Nu pentru toti telefonul mobil este un accesoriu.
    Desi imi aduc acum aminte de o faza de kko pe care am apucat sa o vad acum multi ani. Abia aparusera telefoanele mobile pe piata, aveai unul erai smecher. Si am vazut in orasul meu natal (unu mic de provincie) un barbat care avea doua telefoane agatate de centura de la pantaloni iar el mergea numai cu mainile in buzunare ca sa aiba lumea vedere mai buna la gadget-urile lui.Penibil....cred ca am ramas "traumatizata" si oripilata de imaginea acelui om pentru ca timp de un de zile de la primul telefon eu nu l-am luat niciodata cu mine cand ieseam in oras. Chiar si prima geanta mi-am cumparat-o ca sa nu imi tin telefonul in buzunar. Asta dupa ce scapasem de fixatia mea cu telefonul tinut in casa
  •  
    • 1906 mesaje
    15 Sep 2006, 00:36
    0 0
    Si nu va inlocui televizorul si alte alea.... sa fim seriosi... O vezi tu pe tanti Aglaia care abia vede cand scrie "Surprize Surprize" pe generic la televizor uitandu-se la Andreutza pe mobil?
  •  
    • 3248 mesaje
    16 Sep 2006, 00:52
    0 0
    Oricat de avansate si multifunctionale vor deveni,eu unul nu as putea sa folosesc mobilul pe post de PC sau TV.Sa ascult muzica la el-ok,cu toate ca iPod'ul are un farmec aparte.
    Poze,mini-clipuri-ok,dar camera sa fie foarte performanta.
    Totusi,la noi nu e nimic!Ati vazut cate fac japonezii cu telefonul? E folosit pe post de chei,pana la plati in magazine.Si multe alte chestii-mp3 player,poze,TV,e-mail astea sunt depasite deja la ei.Au devenit lucruri banale.