Help me girls....

•  
    • 592 mesaje
    7 Sep 2006, 13:05
    0 0
    Buna Evelor..am si eu o problema mi-am luat niste pantaloni mai grosuti din bumbac si-am scapat din greseala oxidant pe ei...bineinteles o mega pata decolorata...aveti idee daca exista vreo vopsea pt haine la noi in comert? va pup..astept idei salvatoare k imi plac enorm pantalonii si nu m-am imbracat cu ei decat in ziua cand am fost sa-mi fac suvitele
  •  
    • 2778 mesaje
    7 Sep 2006, 15:36
    0 0
    Ce stil sunt pantalonii?
    Eu nu mi-as vopsi pantalonii ca iese si te faci neagra sau albastra pe picioare,dupa caz.
    Eu as pune un petec pe deasupra,niste paiete,ceva dragut
  •  
    • 592 mesaje
    7 Sep 2006, 23:45
    0 1
    as fi incercat dar iti zic sigur ca nu se poate...sunt niste pantaloni kaki mai sport cu buzunare..am pe un picioar o pata mare decolorata si celalalt e stropit cu oxidant..nu prea am sanse sa-i peticesc...ar insemna sa acopar f mult...am sa incerc cu galus pt textile..mi-a zis mama ca daca ii fierb cu otet se fixeaza culoarea..oricum o sa mai iasa..numai sa gasesc culoarea kaki..oricum..n-am ce sa mai stric la ei..sunt deja mersik pentru sfat oricum
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Sep 2006, 15:55
    0 0
    Am folosit eu galus pt textile si poti sa faci ceva in el. Ma refer aici la toate vopsele care cica s-ar fixa prin fierbere. Mai bine ia din Bricostore vopsea pt aplicat pe textile (combina si tu borcanelele ca sa obtii un kaki). O pui cu pensula si apa, ca la desen, apoi o fixezi cu fierul de calcat (peste o carpa).
  •  
    • 2487 mesaje
    11 Sep 2006, 17:09
    0 0
    buna, eu mi-am reparat o bluza sport aplicind emblema de la niste blugi mai vechii peste pata, dar daca e prea mare pata poti coase petice de jensi franjurate in mai multe bucati , o alta solutie e markerul permanent dar nu stiu kaki cam greu de gasit, eu am folosit negrul la o perche de pantaloni si a mers.
  •  
    • 592 mesaje
    11 Sep 2006, 23:07
    0 0
    mersik mult de sfaturi..am vb cu o doamna de la un magazin de chimice si a zis ca o sa-mi caute galus pt textile culoarea kaki...cu altceva..nu prea stiu cu ce sa dau...de aplicat nu prea pot aplica pt k sunt destul d mari petele si in mai multe locuri..si oricum..nu prea vad ce material sa aplic pt ca sunt pantaloni dintr-aceia cu buzunare..ar fi haios sa pun blug..m-am tot uitat eu la ei..Bricostore nu e inca in Constanta..din cate stiu eu..am sa caut la Praktiker dk nu imi aduce doamna aia galus kaki...v-am pupat
  •  
    • 3198 mesaje
    12 Sep 2006, 09:40
    0 0
    Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca merge si cu fiertura de galus. Problema mea cu asta era ca iese in pete haina respectiva (incercat, cu respectarea tuturor indicatiilor). DAR: la stilul acestor pantaloni, poate nu ar da rau un efect de asa-zis "camuflaj"...
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Sep 2006, 10:05
    0 0
    Aerya, cu Galus o sa distrugi SIGUR pantalonii. Cat despre pete: nu vor capata in vecii vecilor aceeasi culoare cu restul materialului.
    In istoricul meu se numara o sumedenie de haine pe care le-am stricat incercand sa le vopsesc, fie ca le patase maica-mea cu clor, fie ca am tinut mortis sa le fac sa aiba alta culoare.

Parerea mea:
    Prepara o cantitate mai mare de oxidant si incearca sa-i decolorezi complet.

Dar cel mai sanatos si mai putin frustrant ar fi sa te impaci cu ideea ca pantalonii sunt distrusi in mod irecuperabil si sa-ti cumperi alta pereche.
  •  
    • 592 mesaje
    15 Sep 2006, 20:21
    0 0
    multumesc mult pentru sfaturi..intr-adevar pantalonii sunt distrusi..galus kaki nu am gasit..cred k am sa fac cum ai spus tu donna..sau ceva asemanator..culoarea care ar iesi daca i-as decolora complet..e oribila..asa k probabil am sa le mai fac cateva pete..sa fie si kaki si culoarea aia ..oricum ca noi n-o sa mai fie va pup si va multumesc mult pentru sfaturi..
  •  
    • 2538 mesaje
    17 Sep 2006, 09:24
    0 0
    Beauty,spune-mi te rog cum se numeste vopseaua aceea pt textile de la brico.merci,te pup
  •  
    • 3198 mesaje
    17 Sep 2006, 23:16
    0 0
    Marabu.