Help me girls....
-
0 0Buna Evelor..am si eu o problema mi-am luat niste pantaloni mai grosuti din bumbac si-am scapat din greseala oxidant pe ei...bineinteles o mega pata decolorata...aveti idee daca exista vreo vopsea pt haine la noi in comert? va pup..astept idei salvatoare k imi plac enorm pantalonii si nu m-am imbracat cu ei decat in ziua cand am fost sa-mi fac suvitele
-
as fi incercat dar iti zic sigur ca nu se poate...sunt niste pantaloni kaki mai sport cu buzunare..am pe un picioar o pata mare decolorata si celalalt e stropit cu oxidant..nu prea am sanse sa-i peticesc...ar insemna sa acopar f mult...am sa incerc cu galus pt textile..mi-a zis mama ca daca ii fierb cu otet se fixeaza culoarea..oricum o sa mai iasa..numai sa gasesc culoarea kaki..oricum..n-am ce sa mai stric la ei..sunt deja
mersik pentru sfat oricum -
Am folosit eu galus pt textile si poti sa faci ceva in el. Ma refer aici la toate vopsele care cica s-ar fixa prin fierbere. Mai bine ia din Bricostore vopsea pt aplicat pe textile (combina si tu borcanelele ca sa obtii un kaki). O pui cu pensula si apa, ca la desen, apoi o fixezi cu fierul de calcat (peste o carpa).
-
buna, eu mi-am reparat o bluza sport aplicind emblema de la niste blugi mai vechii peste pata, dar daca e prea mare pata poti coase petice de jensi franjurate in mai multe bucati , o alta solutie e markerul permanent dar nu stiu kaki cam greu de gasit, eu am folosit negrul la o perche de pantaloni si a mers.
-
mersik mult de sfaturi..am vb cu o doamna de la un magazin de chimice si a zis ca o sa-mi caute galus pt textile culoarea kaki...cu altceva..nu prea stiu cu ce sa dau...de aplicat nu prea pot aplica pt k sunt destul d mari petele si in mai multe locuri..si oricum..nu prea vad ce material sa aplic pt ca sunt pantaloni dintr-aceia cu buzunare..ar fi haios sa pun blug..m-am tot uitat eu la ei..Bricostore nu e inca in Constanta..din cate stiu eu..am sa caut la Praktiker dk nu imi aduce doamna aia galus kaki...v-am pupat
-
Aerya, cu Galus o sa distrugi SIGUR pantalonii. Cat despre pete: nu vor capata in vecii vecilor aceeasi culoare cu restul materialului.
In istoricul meu se numara o sumedenie de haine pe care le-am stricat incercand sa le vopsesc, fie ca le patase maica-mea cu clor, fie ca am tinut mortis sa le fac sa aiba alta culoare.
Parerea mea:
Prepara o cantitate mai mare de oxidant si incearca sa-i decolorezi complet.
Dar cel mai sanatos si mai putin frustrant ar fi sa te impaci cu ideea ca pantalonii sunt distrusi in mod irecuperabil si sa-ti cumperi alta pereche. -
multumesc mult pentru sfaturi..intr-adevar pantalonii sunt distrusi..galus kaki nu am gasit..cred k am sa fac cum ai spus tu donna..sau ceva asemanator..culoarea care ar iesi daca i-as decolora complet..e oribila..asa k probabil am sa le mai fac cateva pete..sa fie si kaki si culoarea aia ..oricum ca noi n-o sa mai fie
va pup si va multumesc mult pentru sfaturi..