SMS international gratis...???

•  
    • 367 mesaje
    6 Sep 2006, 23:25
    0 0
    Stie careva vre-un site de pe care sa poti trimite sms-uri internationale? Daca da, spuneti si mie va rog...pt o cauza nobila... Merci anticipat, oricum.
  •  
    • 3248 mesaje
    11 Sep 2006, 00:25
    0 0
    http://thesmszone.com/?ref=missulica

Intrati aici, REGISTER NOW, introduceti datele cerute. Veti observa ca daca faceti greseala sa introduceti Romania ca tara de origine, nu veti putea continua inregistrarea !
    Puneti ca tara de origine -United Kingdom- !
    La numarul de telefon puneti 44 (prefix UK) si apoi numarul vostru fara primul 0. EX: 4472xxxxxxx ! Fara spatii sau alte caractere intre codul tarii si numarul de telefon !
    Pentru activarea contului vi se trimite un cod la acest numar. Evident este aberant sa-l aflati asa ca dati click pe "If number above is incorrect, you can change it by clicking here..." ! AICI PUNETI NUMARUL VOSTRU REAL, INCLUSIV CODUL PENTRU ROMANIA. EX: 407xxxxxxxx, unde 07 sunt primele 2 cifre din numarul vostru de telefon. Fara spatii sau alte caractere intre codul tarii si numarul de telefon !

GATA !

si spuneti si altora acum m-am inscris si eu. sper sa mearga
    .......................................

Eu am incercat 1 data si a functionat. Bafta!
  •  
    • 403 mesaje
    11 Sep 2006, 15:47
    0 0
    Care e ideea sa nu pui Romania?Intreb pt.ca vad ca acolo este si ea saraca(Romania)
  •  
    • 4 mesaje
    12 Sep 2006, 10:37
    0 0
    nici astia nu ne plac
  •  
    • 3248 mesaje
    12 Sep 2006, 15:18
    0 0
    Habar n-am. La mine a functionat,dar am facut dupa cum a indicat missulica.
  •  
    • 190 mesaje
    13 Sep 2006, 02:48
    0 0
    am primit un singur credit, trebuie sa-mi fac un nou user de fiecare data cand dau un sms ? sau primesc zilnic un credit "cadou" ?
  •  
    • 240 mesaje
    25 Sep 2006, 18:40
    0 0
    Mie nu mi se pare ca primesti zilnic un credit, cred ca primesti unul si gata.