E-gold?

•  
    • 627 mesaje
    26 Aug 2006, 22:00
    0 0
    buna! as dori cateva informatii...

trebuie sa primesc niste bani de pe un site ( e mai mult de povestit...), si accepta plati prin Check - Regular Mail ($3 fee), Check - FedEx Overnight ($38 fee), Paypal (No fee), E-Gold (2% fee),
    Bank Wire ($25 fee)

as vrea sa stiu dc ati primit vreodata bani prin e-gold si cum anume se procedeaza.

multumesc
  •  
    • 42 mesaje
    27 Aug 2006, 14:58
    0 0
    dar prin moneybookers? se pot primi bani de afara? ce presupune asta? multumim
  •  
    • 635 mesaje
    28 Aug 2006, 17:16
    0 0
    cu moneybookers am lucrat eu, prin ei imi incarcam contul de la skype.
    este ca si un cont de banca pana la urma.
    cei care vor sa iti trimite bani, iti pot incarca contul iar tu poti transfera banii intr-un cont de-al tau (de ex).

"Deposit/withdraw funds via credit/debit card or bank transfer. Use your account to send/receive money to/from anyone with an email (also people who are not members yet)."

Mai intra dc vrei pe www.moneybookers.com si vei gasi detalii si raspunsuri la intrebarile frecvente.
  •  
    • 42 mesaje
    28 Aug 2006, 19:06
    0 0
    mersi. am deja un cont acolo si pare ok. dar mi se pare prea simplu ca sa fie lipsit de riscuri. l-ai incercat? ma intereseaza pt plati din afara.
  •  
    • 635 mesaje
    29 Aug 2006, 13:48
    0 0
    da, il folosesc din anul trecut din octombrie, dar numa pt a vira pentru incarcarea contului de skype, deci nu sume mari.

plati din afara e acelasi lucru, cine vrea sa iti dea bani, incarca contul tau de pe moneybookers si tu in secunda doi (dupa ce is vizibili banii) ii poti trasfera intr-un cont unde ai mai mare incredere sa ii tii.

eu faceam in felul urmator: prin transfer bancar (ca nu aveam card international) viram banii (ibanking in cazul meu), peste o cateva zile ii vedeam intrati pe moneybookers si de acolo plateam skype.

ma gandesc ca dc skype are incredere in ei, or fi ok.