outlook-HELP!!
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
23 Aug 2006, 17:100 0buna , am o nelamurire ,,, vreau sa trimit multiple emailuri din outlook ,,, spre exemplu 10 (in acelasi timp ) dar sa le personalizez,,,, de exemplu vreau sa trimit 1 felicitare la 10 oameni din contacts-folder dar pt fiecare in parte , la inceputul textului,sa intre automat si numele"Draga Irina"
"Draga Costel"
etc,,, cum pot face asta?
va multumesc -
26 Aug 2006, 00:36copy paste daca nu sunt chiar multi
in rest nu stiu ma uit si daca imi dau seama iti spun
-
26 Aug 2006, 14:11m-am uitat prin outlook-ul meu, dar n-am gasit nicio posibilitate de a crea formulare de genul asta... da' ce sa zic... o fi, maica, prin vreo varianta mai noua de outlook...
-
27 Aug 2006, 21:45Este ceva de genul Merge letter.Trebuie sa fac modelul de scrisoare si lista cu nume, apoi sa "merge-luiesc documentul" dar nu stiu cum? vreau sa trimit mai multe emailuri deodata si sa intre automat la
Domnule..... ,
numele acelei persoane ,,, in felul acesta personalizez emailul si nu trebuie sa intru la fiecare in parte sa scriu manual.dar nu am habar cum.
pupici -
28 Aug 2006, 12:56Intr-adevar, pentru personalizarea email-urilor catre mai multe persoane din lista de adrese se foloseste Mail Merge. Pentru a usura aceasta operatie poti adauga toolbar-ul pt Mail merge, Tools->Letters and Mailing->Show Mail Merge Toolbar din care alegi optiunea Insert pentru alegerea campului de date personalizat(de ex. "Name") dar si mai sigur si usor poate fi urmand etapele date de wizard, Tools->Letters and Mailings->Mail Merge Wizard...
Mult succes!
Înapoi la: Forum » Tehnologie