despre plati on line
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
21 Aug 2006, 12:150 0buna. ma adresez celor care au deja experienta in aceasta privinta...am posibilitatea sa vand una alta pe afara, am gasit si un segment de piata interesat...problema este ca nu am rezolvat modalitatea de plata. la sume mari merge viramentul dar la sume mici? si ma refer la chestii incepand cu cativa dolari...foloseste cineva un serviciu de plata on-line? am tot gasit surse, am primit sfaturi, dar nimeni pana acum care sa-mi vorbeasc din proprie experienta. please help!
-
22 Aug 2006, 15:53lamureste-ma putin, sa inteleg ca ai un website prin care vinzi ceva anume? ca asta presupune plata online si in general pt asta trebuie sa contactezi o companie de specialitate (unele banci au aceste servicii spre vanzare) care sa-ti ofere un seller account, un merchant no/account sau un persoanl account.
-
22 Aug 2006, 21:22da. vreau sa vand ceva prin intermediul unui site, unde sunt mai multe optiuni de plata, din care cel mai des folosit este paypal. indisponibil deocamdata in romania. stii cumva ce banci ofera asemenea servicii? eu am intrebat la vreo 3 banci, functionari la ghiseu care m-au lamurit nu. de asta ma gandeam sa-mi impartasesca cineva din experienta proprie. dar multumesc de informatie.
-
23 Aug 2006, 00:05Iti recomand dotcommerce.ro.
Nu mai pierde vremea la banci, aia de lucreaza acolo confunda platile online cu ebankingul.
-
23 Aug 2006, 11:57din pacate nu sunt in Ro ca sa te pot sfatui concret despre banicile de acolo sau alte comp care ofera asa servicii; (speram ca gbuy sa fie altfel decat paypal, insa se pare ca nu este disponibil in Romania inca).
Ai intrebat si pe forum la softpedia /la money and business? acolo e mai populat forumul, cu siguranta mai sunt oameni ca tine. -
23 Aug 2006, 22:52mersi de pont. nu stiam ca exista (sau in curs de si gbuy). bine de stiut. o sa mai incerc
Înapoi la: Forum » Tehnologie