ce inseamna WININET.dll

•  
    • 187 mesaje
    15 Aug 2006, 20:38
    0 0
    poate stie cineva sa ma lamureasca,
    s/a montat un nou hard in calculatorul meu - hardul a fost sigilat din magazin, cumparat cu factura in valoare de 210 Ron, apoi s/a instalat WindowsXP si alt programe, de ex. Nero (scriere CD-uri), un program Opera, ce are lagatura cu internetul, nu stiu exact, problema este ca de atunci imi apare o eroare, in special daca sint pe net si numai dupa f multe clickuri pe OK dispare, apoi dupa 2-3 minute incepe calvarul
    mesajul este asta:This application has failed to start because WININET.dll was not found. Re-installing the application may fix proble.
    Ce inseamna, trebuie instalat din nou Windowsul sau care ar fi problema ?
    multumesc pt raspuns
  •  
    • 3337 mesaje
    16 Aug 2006, 09:04
    0 0
    Internet Extensions for Win32, v. 6.00.2600.0000

si il poti lua de aici : http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?wininet

The library file wininet.dll, contains program components for a variety of internet related operations. If wininet.dll is unavailable or stopped, internet or network related software will not work on your system. If possible, you should leave wininet.dll as-is.
  •  
    • 187 mesaje
    16 Aug 2006, 16:13
    0 0
    multumesc in primul rind pt mesaj, Fahnell, dar eu nu stiu informatica nici limba engleza,
    sa inteleg ca mai lipseste ceva program la calculatorul meu, sau exact ce ar trebui sa fac, cum sa/l iau ?
    daca ai putea sa/mi scrii....
    multumesc mult