catre toti ingerasii de aici!

•  
    • 33 mesaje
    12 Aug 2006, 14:57
    0 0
    puiutzi scumpi am citit tot ce a-ti scris...interesant,amuzant,nici nu stiam pina acum ceva timp ce inseamna sa dai peste asa o comoara de fete destepte,flexibile,manierate si cu simtul umorului!eu sunt o bunica care acum invata sa foloseasca calc.si-mi cam prind urechile...fie-va mila de o biata batrinica si spuneti-mi unde sa intru sa invat cum postez poze si sa le trimit.best regards!va pup ingerasi si va multumesc de pe acum!
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Aug 2006, 18:55
    0 0
    blackseacoast, pe acest tip de forum nu se pot pune poze...

dar...

evele s-au organizat intr-un grup pe yahoo, unde se pot incarca si poze, si alte diferse fisiere.

ca sa poti adera la acest grup, trebuie mai intai sa te inscrii ca membru pe www.yahoo.com

dupa aceea, odata devenita membra a comunitatii yahoo, de pe pagina de start a yahoo-lui trebuie sa intri la "Groups" (e pe coloana din stanga paginii) si sa cauti grupul:

fetele_eva

odata ce ai intrat pe pagina de start a grupului fetele_eva, da click pe Join this group si urmeaza pasii necesari ca sa poti primi "accept-ul" de la evele care administreaza grupul.

succes si bine ai venit in randurile noastre!
  •  
    • 33 mesaje
    12 Aug 2006, 19:05
    0 0
    ingeras,nu aici vroiam sa pun poze,intrebam cum se procedeaza in general pt.ca eu nu stiu nicicum sa fac acest lucru...multumesc mult,mariana
  •  
    • 2778 mesaje
    13 Aug 2006, 01:11
    0 0
    Pai unde sa postezi poze?Sa le trimiti prin mail?Este sus butonul Atach file si browse
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Aug 2006, 19:38
    0 0
    mariana, daca folosesti Outlook, pur si simplu tragi cu mouse-ul pozele in fereastra in care ai scris e-mailul - Outlook le ataseaza automat.

daca folosesti un serviciu de e-mail de pe net, cauta un buton care sa se numeasca "Atasament", "Attach files" sau ceva de genul asta. dai click pe el si ti se deschide o fereastra de dialog. cauti locatia unde pastrezi fotografiile, selectezi una, apoi dai "OK". atentie, nu poti sa atasezi mai multe fotografii deodata, asa ca trebuie sa repeti operatiunea. de asemenea, nu poti trimite prea multe fotografii intr-un singur e-mail - de obicei, exista o limitare. asa ca, daca vrei sa trimiti multe fotografii, trebuie sa le imparti si sa le trimiti trimiti in mai multe e-mailuri.

e mai usor decat pare