Parchet - cu instalare gratuita, unde??

•  
    • 122 mesaje
    7 Aug 2006, 17:28
    0 0
    Stie cineva unde pot gasi parchet melaminat cu montaj gratuit? Poate ma ajutati si pe mine ca stiu ca sunt multe firme, dar nu gasesc. Va pup
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Aug 2006, 19:45
    0 0
    miranda, sfatul meu este sa renunti la ideea de parchet laminat. este o mare porcarie: se zgarie imediat, suna a gol si, daca nu torni sapa autonivelanta inainte de a-l monta, pe alocuri parchetul se lasa sub greutatea ta sau a mobilei.

eu a trebuit sa interzic accesul catelusei mele in dormitorul in care am pus parchet laminat (e de 8 mm si pt trafic mediu/intens ), pentru ca labutele ei fac un zgomot absolut ingrozitor, ca si cum as da drumul de la inaltime la cateva zeci de bile de sticla. papucii mei cu talpa moale de cauciuc fac si ei zgomot pe parchetul asta melaminat.

inca nici nu stim ce sa facem... deocamdata suntem inca sub socul acestei triste descoperiri.

slava Domnului ca nu ne-a dat prin cap sa punem in toata casa odata!!!
    cu siguranta in celelalte camere n-o sa mai punem asa ceva.

in concluzie, parchetul laminat sucks oribil de tare. e ieftin si prost. al dracu' de prost.
  •  
    • 2331 mesaje
    7 Aug 2006, 21:37
    0 0
    Eu iti recomand Cosina Trading.Are sediu pe vacaresti pe drepta.Ti-l monteaza gratis si nu e scump.Dupa citeva furtune' de la masina de spalat lasate pe jos si nu in cada, apa s-a dus pe parchetu' meu laminat si s-a umflat.Misto e ca seara, ca am pus parchet numa in sufragerie, dupa ce strabat sufrageria si intru la nani in dormitor, ma urc in pat si la citeva minute se ridica parchetul de zici ca vine cineva in urma mea.E usor de intretinut.Cand o sa am o casa mai mare (prin 2049) o sa imi pun parchet de bambus.
  •  
    • 3248 mesaje
    8 Aug 2006, 02:00
    0 0
    Daaaaaaaaaaaaaaa!
    Parchetul de bambus este ecologic!
    Salvati Terra!
  •  
    • 2331 mesaje
    8 Aug 2006, 08:52
    0 0
    Nu e frate de ecologic, ca bambusu' e tot copac.Da 'arata intr-un fel.Iti dai seama daca iti vine freun puradel in casa si incepe sa zgiriie parchetul sau sa intre incaltat , te apuca damblalele.o zi buna
  •  
    • 122 mesaje
    8 Aug 2006, 14:59
    0 0
    Va multumesc pentru sugestii, o sa ma duc sa ma interesez unde mi-ati spus, in legatura cu parchetul de bambus, si-a luat o prietena si nu este cel mai indicat, este foarte sensibil, ia- intrat tocul in el. acum si-a cumparat o multime de papuci pentru cei care vin in vizita. Va multumesc si mai astept sugestii.
  •  
    • 3248 mesaje
    9 Aug 2006, 01:08
    0 0
    Bambusul e tot copac,dar am citit ca fibra se regenereaza cu pana la 1m/zi! Se considera ecologic din cauza faptului ca se poate exploata,fara a pune in pericol disparitia..
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Aug 2006, 14:28
    0 0
    Miranduta, daca tot iti pui parchet, mai bine plateste separat montajul, ca intr-un fel sau altul, sa stii ca nimic nu e gratis! Sigur in oferta cu montaj gratuit, parchetul este mai scump, ca nu e nimeni fraier sa lucreze in pierdere...
  •  
    • 2331 mesaje
    9 Aug 2006, 17:54
    0 0
    Astia de care ii spuneam io erau, am impresia, 3 in 1roducatori, distribuitori, montatori.Daia era un pret ok.Bine, de acu un an de cind stiu io, nu contest, s-or mai fi desteptat si ei, nu or mai face mai mult moca totul.Cel mai bine sa se intereseze fata , sa faca un studiu de piata, un tabel cu comparatii si apoi dupa aia sa purceada la drum.dar sunt convinsa ca e fata isteata si se descurca ea.