keylogger

•  
    • 274 mesaje
    1 Aug 2006, 02:07
    0 0
    Ce pot face cu un keyloger pe calculatorul unei persoane?
    isi poate da seama ca e instalat?
  •  
    • 274 mesaje
    1 Aug 2006, 14:54
    0 0
    Anybody home???
  •  
    • 864 mesaje
    1 Aug 2006, 15:35
    0 0
    nu !
  •  
    • 864 mesaje
    1 Aug 2006, 15:42
    0 0

pai nu ne-ai spus daca persoana e cat de cat cunoscatoare in informatica. stie sa-si scaneze hardul? sa dea cautare cu un Spybot - Search & Destroy ? nu stiu daca l-ar gasi asa usor. de fapt, ar trebui sa aibe un program care sa-i gestioneze traficul pe computer si sa vada cat upload se face de pe computerul lui. creca !!?? si daca ii scade spatiu pe hardisk fara sa-si copieze sau instaleze nimic !!?? dar... nu-i nimeni mai in tema ?? halooooooo !!!!!!
  •  
    • 38 mesaje
    1 Aug 2006, 15:44
    0 0
    Da! Daca programul e vizibil (asa cum se spune in descrierea sa) in Add/Remove Programs din Control Panel.
    La prima vedere insa, Keylogger lucreaza in modul ascuns.
    Depinde si de abilitatile persoanei in cauza in ce priveste computerul.
    Poti cauta pe net pareri ale celor care l-au folosit (http://www.kmint21.com/keylogger/).
  •  
    • 38 mesaje
    1 Aug 2006, 15:47
    0 0
    Scuze! Am omis chiar prima intrebare dar la care gasesti raspuns la acelasi link http://www.kmint21.com/keylogger/
  •  
    • 274 mesaje
    1 Aug 2006, 16:58
    0 0
    Inru acuma sa citesc!Thanks a lot!
    Persoana in cauza se cam pricepe, e bun in informatica, ce mai! Si are asa un program care ii spune care e treaba cu traficul d p calculator!
    Dar oare firewall-ul nu ii arata?
    se poate face ascunsa treaba?

de fapt keyloggerul asta ce imi arata? parole? site-uri pe care intra? filme pe care le vede sau ce?
  •  
    • 3248 mesaje
    2 Aug 2006, 01:13
    0 0
    Arata absolut tot ce se tasteaza pe PCul respectiv.
  •  
    • 56 mesaje
    2 Aug 2006, 08:41
    0 0
    Adica si ce tastezi pe mail si mess?
  •  
    • 3248 mesaje
    2 Aug 2006, 16:20
    0 0
    Inclusiv.
  •  
    • 274 mesaje
    2 Aug 2006, 18:04
    0 0
    este detectat de antivirus?
  •  
    • 15 mesaje
    4 Aug 2006, 00:12
    0 0
    si eu as fi interesata daca e dectectat d ativirus!
  •  
    • 53 mesaje
    27 Sep 2006, 12:07
    0 0
    Un amic,si-a transformat calculatorul in serverul meu,cu intentia de a ma ajuta in unele reparatii,facindu-le de la el de acasa(prin calculatorul sau)De la acel moment am avut probleme la conectarea la Internet(eu avind abonament separat)L-am rugat sa se dezinstaleze,dar tot mai am probleme cu conectarea.Ma intereseaza cum pot sa verific daca s-a efectuat dezinstalarea completa?
  •  
    • 163 mesaje
    28 Sep 2006, 09:27
    0 0
    Problemele de conectare la Internet pot fi cauzate de un virus, care ar putea trimite aiurea (sau la o anume adresa) informatii de pe computerul tau.
    Aceste pachete fiind destul de mari de regula omoara conexiunea Internet.
    Mai nasol e ca aceste "informatii" pot consta in tot ce tastezi/vizualizezi tu la un moment dat.

Cateodata mai scapi de asa ceva cu un antivirus.
    Ar trebui sa verifici si in registri la Run,Runonce,RunOnceEx sa vezi daca e ceva "suspect" acolo si sa stergi acele chei (ca sa nu se mai incarce "virusul" in memorie la urmatoarea boot-are).

Pe de alta parte, cred ca stii ca un program de gen "Remote desktop" (pe care ti l-a "instalat" amicul tau...iti controleaza computerul de la distanta.
    Daca a facut "dezinstalarea" sau nu, asta numai el stie.

Eu in locul tau ca sa fiu sigura ca e totul ok si nu mai am nici un spion pe computer
    -as reinstala windows-ul
    -face update-urile obligatorii (inainte de orice altceva)
    -instala un antivirus si face update-urile la zi.
  •  
    • 686 mesaje
    28 Sep 2006, 14:40
    0 0
    Keylogger poate sa ti-l instaleze cineva doar daca vine la tine si face operatiuni in calc tau, sau de la calc lui direct fara sa-ti dai tu seama? ma refer sa-ti trimita un program sa dai accept si defapt sa fie jeylogger. Apropo ce marime are acest program?
  •  
    • 163 mesaje
    29 Sep 2006, 09:35
    0 0
    Da, poate fi "instalat" si de la distanta,daca nu ti-ai securizat calculatorul cat de cat.

Sigur ca poti sa ti-l instalezi si singura...daca executi/deschizi orice fisier primesti. Nu se pune problema sa recunosti un keylogger...dupa "nume" sau dimensiune.
  •  
    • 686 mesaje
    29 Sep 2006, 13:30
    0 0
    Cu ce sa securizez calculatorul? . Eu am antivirus ala mi-l poate depista sau imi trebuie alt program ce depisteaza keylogger?