cum pot sa sparg o parola de mess?:)

•  
    • 48 mesaje
    4 Iul 2006, 15:15
    0 0
    stie cineva?pls mult
  •  
    • 48 mesaje
    4 Iul 2006, 15:25
    0 0
    chiar nu stie nimeni?
  •  
    • 374 mesaje
    4 Iul 2006, 15:35
    0 0
    Keylogger

S-a mai discutat problema in n topicuri.
    Atrag atentia asupra faptului ca respectiva activitate poate avea consecinte nefaste daca afla persoana si daca doreste acest lucru.

Codul Penal - Partea Speciala
    Cap. VI Art. 207 Aln. 1

Violarea secretului
    corespondentei

Art. 207 – (1) Deschiderea unei corespondente adresate
    altuia ori interceptarea unei convorbiri sau comunicari efectuate
    prin telefon, telegraf sau prin alte mijloace de transmitere la
    distanta, fara drept, se pedepseşte cu inchisoare stricta de la unu la
    3 ani sau cu zile amenda.

Personal, daca as pati asa ceva, as avea grija sa ma tina minte respectiva persoana...
  •  
    • 48 mesaje
    4 Iul 2006, 15:41
    0 0
    de ce crezi ca ar afla??sau cum sa afle?
  •  
    • 374 mesaje
    4 Iul 2006, 15:51
    0 0
    Daca nu modifici nimic in lista, nu ar trebui sa fie problema.Eu sunt mai suspicios din fire, sa zicem ca o data pot accepta o faza de genul sa vad in lista nush ce contact dar nu cred in coincidente...Apropo, odata cu parola contului de mess se deschide si contul de mail.Dar asa cum am mai spus, daca nu modifici nimic...A si odata facuta o astfel de treaba, nu spui nimic, mai ales persoanei respective desi ar fi fost o gluma.Din gluma sa nu o dati in altceva...
  •  
    • 7 mesaje
    4 Iul 2006, 16:22
    0 1
    pai... eu sincer nu kred in astfel de metode cu mail-uri la nu shtiu cine shi programe de spart parole....
    Shi eu am patzit ca cineva sa intru pe id-ul meu , eu intrand inapoi... (pe id-ul meu) ... Dupa cateva minujte intra inapoi ... (pers.respectiva)... shi eu normal ca iar incerc sa intru... shi de cate ori am incercat tot imi dadea parola greshita... atunci mi-am dat seama ca mi-a schimbat parola... shi urmatoare zii cand am incercat sa intru... a intrat cu parola pe care o aveam... shi mam uitat la mail shi aveam de doua ori mail cu "Password Changed" deci... va datzi seama... shi o pers. din lista mea m-a ajutat sa aflu cine e persoana... shi va zik ca a platit scump ptr. ce a facut! se ruga de mine sa il iert ca sa nu plateasca amenzi shi de-astea! dar fara ajutorul nimanui l-am facut sa plateasca! deci... eu una nu cred sa existe astfel de programe dar totushi nu-mi expik cum de a aflat-o pers. respectiva ptr. ca eu nu spun nimanui parola mea... in fine... doar celei mai bune prietene..!
    Eu am pierdut o parola de la un alt id nu cel care il utilizez momentan shi oricate motive am incercat nici unul nu a functzionat!
  •  
    • 21 mesaje
    4 Iul 2006, 16:32
    0 0
    " dar totushi nu-mi expik cum de a aflat-o pers. respectiva ptr. ca eu nu spun nimanui parola mea... in fine... doar celei mai bune prietene..! "

Pai poate ti-ai raspuns singura!
  •  
    • 48 mesaje
    4 Iul 2006, 16:34
    0 0
    deci ...cum ramane cu spartul parolei?stie cineva cum se face?
  •  
    • 374 mesaje
    4 Iul 2006, 17:13
    0 0
    Ask google about keyloggers.
    Mai exista unele programe care cica ar utiliza algoritmi gen brute-force dar nu le-am folosit niciodata.Din nou, ask google.
  •  
    • 21 mesaje
    5 Iul 2006, 08:55
    0 0
    Daca se merita cauza,iti pot trimite ceva ce am gasit pe net,nu am probat niciodata ca nu am avut nevoie si nici curiozitati nu am!Da asta e valabila numai pt adresele de yahoo.
  •  
    • 2103 mesaje
    8 Iul 2006, 20:47
    0 0
    este f usor sa "spargi" contul yahoo; fara programe, tot ce trebuie sa stii sunt cateva detalii esentiale despre acea persoana si voila... o noua parola implicit mesajul "password changed"; asta in cazul in care persoana target are detalile perosnale corecte in profile! date de nastere, coduri postale etc... nu este nici o mare hackerie, ci doar un flaw in yahoo....de asta-s eu paranoia

cat despre faptul ca nu crezi in programe de acest gen... de ce nu crezi?! sau ce nu crezi? ca exista? dont be naive, be informed! dar daca tu ti-ai dat parola celei mai bune prietene... no further comment
  •  
    • 62 mesaje
    9 Iul 2006, 21:28
    0 0
    Mai, programele despre care vb voi sunt utile doar in cazul in care ai acces la calc. persoanei respective.
    Dar cand nu ai, ce faci, ca asa, de la distanta ....Cica se poate, dar mai greu. Eu am incercat un prog. de genul asta, (sa il trimit pe mail ascuns, ca atasament unei prietene, cu acordul ei bineinteles) si nu am reusit.Stiti voi mai multe?
  •  
    • 322 mesaje
    10 Iul 2006, 16:55
    0 0
    dar chiar daca stiu toate detaliile mai putin sa raspund la acea intrebare care se pune de siguranta de genul:"what's your pet name?", ce fac? pot sa fac ceva sa sar peste raspuns in vreun fel?????
  •  
    • 13679 mesaje
    11 Iul 2006, 11:24
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 48 mesaje
    12 Iul 2006, 00:04
    0 0
    hm... ce-am facut eu acum 2 ore... am instalat un keylogger oarecare de pe net...
    cauti pe google "free keylogger" sau ceva in genul asta, umbli putin in setari, astfel incat programul sa nu poata fi vazut de nimeni ca ruleaza, si... astepti. daca folosesti acelasi calculator ca si persoana "urmarita" e super-simplu, dc nu, poti primi si pe mail logurile.
    personal, nu mi se pare un gest prea sportiv... dar uneori e necesar, din pacate...
  •  
    • 48 mesaje
    12 Iul 2006, 12:33
    0 0
    cred ca in loc sa sparg eu o parola de mass...mi-a spart mie cineva parola...am incercat de vreo 20 de ori sa intr si tot scr ac parola gresita...oare imi stie cineva parola?acum am reusit sa intru tot pe aceiasi parola.pls help
  •  
    • 13679 mesaje
    12 Iul 2006, 12:51
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 48 mesaje
    12 Iul 2006, 12:53
    0 0
    ok .ms de raspuns
  •  
    • 364 mesaje
    23 Iul 2006, 10:27
    0 0
    Milday cum imi pot schimba intrebarea/raspunsul secret ,,, tot?m-am uitat dar nu reusesc.pot sa schimb doar parola.imi poti zice pasii te rog frumos.pupici
  •  
    • 222 mesaje
    23 Iul 2006, 21:07
    0 0
    daca cunosti mult prea bine persoana poti deduce usor parola care poate fi unul din nume, porecla sau numele altei persoane nu-i asa de greu.