cum pot sa sparg o parola de mess?:)
-
0 0stie cineva?pls mult
-
Keylogger
S-a mai discutat problema in n topicuri.
Atrag atentia asupra faptului ca respectiva activitate poate avea consecinte nefaste daca afla persoana si daca doreste acest lucru.
Codul Penal - Partea Speciala
Cap. VI Art. 207 Aln. 1
Violarea secretului
corespondentei
Art. 207 – (1) Deschiderea unei corespondente adresate
altuia ori interceptarea unei convorbiri sau comunicari efectuate
prin telefon, telegraf sau prin alte mijloace de transmitere la
distanta, fara drept, se pedepseşte cu inchisoare stricta de la unu la
3 ani sau cu zile amenda.
Personal, daca as pati asa ceva, as avea grija sa ma tina minte respectiva persoana... -
Daca nu modifici nimic in lista, nu ar trebui sa fie problema.Eu sunt mai suspicios din fire, sa zicem ca o data pot accepta o faza de genul sa vad in lista nush ce contact dar nu cred in coincidente...Apropo, odata cu parola contului de mess se deschide si contul de mail.Dar asa cum am mai spus, daca nu modifici nimic...A si odata facuta o astfel de treaba, nu spui nimic, mai ales persoanei respective desi ar fi fost o gluma.Din gluma sa nu o dati in altceva...
-
pai... eu sincer nu kred in astfel de metode cu mail-uri la nu shtiu cine shi programe de spart parole....
Shi eu am patzit ca cineva sa intru pe id-ul meu , eu intrand inapoi... (pe id-ul meu) ... Dupa cateva minujte intra inapoi ... (pers.respectiva)... shi eu normal ca iar incerc sa intru... shi de cate ori am incercat tot imi dadea parola greshita... atunci mi-am dat seama ca mi-a schimbat parola... shi urmatoare zii cand am incercat sa intru... a intrat cu parola pe care o aveam... shi mam uitat la mail shi aveam de doua ori mail cu "Password Changed" deci... va datzi seama... shi o pers. din lista mea m-a ajutat sa aflu cine e persoana... shi va zik ca a platit scump ptr. ce a facut! se ruga de mine sa il iert ca sa nu plateasca amenzi shi de-astea! dar fara ajutorul nimanui l-am facut sa plateasca! deci... eu una nu cred sa existe astfel de programe dar totushi nu-mi expik cum de a aflat-o pers. respectiva ptr. ca eu nu spun nimanui parola mea... in fine... doar celei mai bune prietene..!
Eu am pierdut o parola de la un alt id nu cel care il utilizez momentan shi oricate motive am incercat nici unul nu a functzionat!
-
este f usor sa "spargi" contul yahoo; fara programe, tot ce trebuie sa stii sunt cateva detalii esentiale despre acea persoana si voila... o noua parola implicit mesajul "password changed"; asta in cazul in care persoana target are detalile perosnale corecte in profile! date de nastere, coduri postale etc... nu este nici o mare hackerie, ci doar un flaw in yahoo....de asta-s eu paranoia

cat despre faptul ca nu crezi in programe de acest gen... de ce nu crezi?! sau ce nu crezi? ca exista? dont be naive, be informed! dar daca tu ti-ai dat parola celei mai bune prietene... no further comment -
Mai, programele despre care vb voi sunt utile doar in cazul in care ai acces la calc. persoanei respective.
Dar cand nu ai, ce faci, ca asa, de la distanta ....Cica se poate, dar mai greu. Eu am incercat un prog. de genul asta, (sa il trimit pe mail ascuns, ca atasament unei prietene, cu acordul ei bineinteles) si nu am reusit.Stiti voi mai multe? -
hm... ce-am facut eu acum 2 ore... am instalat un keylogger oarecare de pe net...
cauti pe google "free keylogger" sau ceva in genul asta, umbli putin in setari, astfel incat programul sa nu poata fi vazut de nimeni ca ruleaza, si... astepti. daca folosesti acelasi calculator ca si persoana "urmarita" e super-simplu, dc nu, poti primi si pe mail logurile.
personal, nu mi se pare un gest prea sportiv... dar uneori e necesar, din pacate...