In attention to: Admin_eva

•  
    • 1964 mesaje
    1 Iul 2006, 20:45
    0 0
    Am si eu o propunere, ca asa m-am saturaat de balciurile astea de pe aici ca de mere paduretze...

Bineinteles ca nu aveti cum sa impiedicati total aparitia "elementelor" de 'prost gust, dar macar un lucru cred ca puteti face.

Spuneati ca puteti identifica o persoana care isi face mai multe ID-uri de pe acelasi IP. Oare nu merge sa modificati ceva la site astfel ca la inregistrarea unui nou ID, site-ul sa "descopere" ca de pe acel IP mai exista un user inscris ?!

Intreb si eu; e drept ca asta nu rezolva decat o mica parte din probleme, dar macar scapam de dezbaterile astea "tu esti acelasi cu ......... , ba nu , ba tu, ba tu esti o 'vaca...." si tot asa.

Nu de alta, dar este evident ca cine isi face mai multe ID-uri, nu are intentii "curate" ca doar de ce nu ar posta cu ID-ul lui

E o propunere

Daca imi puteti raspunde ....

Multumesc

N.B. Am incercat acum ceva vreme sa va dau un messaj pe privat, dar ori am gresit eu ceva si nu a functionat, ori nu mi-ati raspuns .... Ma rog, de asta v-am scris aici.
  •  
    • 1964 mesaje
    2 Iul 2006, 12:22
    0 0
  •  
    • 81 mesaje
    2 Iul 2006, 13:51
    0 0
    Si ce se inatmpla in situatia in care e vorba de un singur PC intr un apart inchiriat de studente,si au toate usere diferite?Sau in cazul fetelor care stau la camine studentesi si la fel,au un sg calc in camera dar frecventeaza eva.ro,fiecare cu user diferit,fireste
  •  
    • 1964 mesaje
    2 Iul 2006, 18:12
    0 0
    intri doar tu si restul ... pofta'n cui

Acum pe bune, cate sunt defapt situatii de genul asta comparativ cu cele normale ?!

Oricum, admin-ul e in week-end .. Poate imi raspunde si mie maine ,.... Vreau sa stiu
  •  
    • 2538 mesaje
    2 Iul 2006, 18:39
    0 0
    mie mi se pare cel putin deplasata propunerea pt ca la serviciu intram cel putin trei pe acelasi ip...prea restrictiv
  •  
    • 1964 mesaje
    2 Iul 2006, 18:48
    0 0
    3 pe un calculator ?!??!? Dar unde lucrezi frate
  •  
    • 81 mesaje
    2 Iul 2006, 20:22
    0 0

Sunt tot felul de situatii.
    Ideea ta nu e rea,dar cu mici indulgentze:cand depisteaza mai mult de 1 user de pe un IP,sa l aibe "la ochi".dak posturile sunt ok,pertinente etc..sanatate!dak se apuca sa deregleze buna functionare a forumului,sa i o dea la glezne.

Raspuns prompt primesti dak scrii la "feedback"

In weekend nu lucreaza k si mie de abia maine imi ridica restrictia de pe "diorkiss" Deh,e normal sa aibe si ei 2 zile libere..
  •  
    • 81 mesaje
    2 Iul 2006, 20:25
    0 0
    Mai bine muta subjectul la topicuri cu trafic mai intens. pe la "frumusete","dragoste"..
  •  
    • 1964 mesaje
    2 Iul 2006, 20:52
    0 0
    Pai nu l-as muta ca ideea nu este sa poseteze neaparat cineva cat sa vada admin-ul si apoi .. gaseste el mesajul daca vrea

Anyway, merci de preocupare
  •  
    • 2538 mesaje
    2 Iul 2006, 21:40
    0 0
    babyk,la un salon de intretinere corporala,si uneori mai intra si fetele care lucreaza la mine de pe pc ul meu...simplu
  •  
    • 1964 mesaje
    2 Iul 2006, 22:54
    0 0
    Simplu: iti asumi riscul .. Oricum ar putea fi un moment propice sa le "dezveti" sa mai foloseasca PC-ul tau ca doar de aia ii zice PERSONAL Computer
  •  
    • 81 mesaje
    2 Iul 2006, 23:41
    0 0
    Stiu Babyka dar sunt sigur k sunt mai monitorizate celelate parti de catre admin.sunt mai "vulnerabile" pt intrusi
  •  
    • 1964 mesaje
    3 Iul 2006, 00:35
    0 0
    "celelalte parti" ?!

Mai diorik tu la ce te-ai gandit cand ai spus asta

Stii ceva ce eu nu stiu ?!

emoticon-care-se-scarpina-in-barba
  •  
    • 1964 mesaje
    3 Iul 2006, 00:37
    0 0
    By the way, Dior, ce e cu chat-ul de nu merge ?!
  •  
    • 1964 mesaje
    3 Iul 2006, 11:21
    0 0
    Nici acum n-a ajuns admin-ul la munca ?!

Hmmmmmmmm ....
  •  
    • 81 mesaje
    3 Iul 2006, 12:41
    0 0
    Babyka,e foarte posibil sa nu ti raspunda tocmai pt k nu pot dispune de asa ceva

Chat-ul functioneaza la mine,chiar azi am verificat.Trimite le mesaj la feedback,depart. tehnic si zi le de problema ta cu chat-ul.

***celelalte parti adik celelalte sectiuni ale forumului***
  •  
    • 245 mesaje
    3 Iul 2006, 13:16
    0 0
    Buna ziua,

Nu se poate impune o astfel de regula pentru ca exista cazuri in care mai multe persoane folosesc acelasi IP, de exemplu, intr-o firma sau internet cafe.
    Daca o persoana incalca regulamentul, este banat ID-ul. Daca isi face un alt cont si continua sa incalce regulamentul, solutia este aceea de a bana IP-ul, cu riscul ca si celelalte persoane care foloseau acelasi IP sa nu mai poata accesa clubul eva.
  •  
    • 81 mesaje
    3 Iul 2006, 13:44
    0 0
    precum spuneam...
  •  
    • 1964 mesaje
    3 Iul 2006, 17:39
    0 0
    Ce sa mai zic ............ Singura solutie este , se pare, sa ne obisnuim

Oricum, merci de raspuns

P.S. Tot pentru admin: v-am scris un mesaj la feed-back in legatura cu chat-ul

Merci Dior
  •  
    • 3248 mesaje
    3 Iul 2006, 21:19
    0 0
    Cu placere,Babyka