Am o problema ; cand deschid una din adresele de e-mail la inbox apare intre paranteze o cifra care nu se justifica si care tot creste. A mai patit cineva? Pot sterge cumva notita eronata? Tks evelor.
eu am patit asa.si ma crizam la maxim caci eu vedeam ca nu e nimic necitit,dar tot ramaneau 2 mesaje necitite.si dupa ceva timp de enervat,inkis/deskis casutza etc,le am descoperit pe a 3 pagina cu inboxuri.nu stiu cum au ajuns acolo
multumesc Diorkiss ca-mi raspunzi; asa ceva, cum zici mi se-ntampla; a stat mult timp pe (1), dar acum a crescut, in doua zile la (. Unde sa le caut? P.S. Esti grozav: le-am gasit si le-am sters; n-as fi stiut sa le caut vreodata acolo! Tks
Le-am gasit dupa sfatul tau, le-am sters si s-a rezolvat totul! In alta ordine de idei, ajuta-ma te rog, ca pe o nestiutoare, sa ajung la pozele puse de danuca. Multumesc de doua ori!
scuze ca ma bag si eu, dar am incercat sa accesez si eu "fetele eva" si nu ma lasa. trebuie sa ma inregistrez, dar...nu stiu unde. diorkiss ma poti ajuta??? mersic.