Site nivea-prostie
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
12 Iun 2006, 04:190 0nu imi vine sa cred ca o marca atat de cunoscuta ca Nivea are asemenea scarbosenie de site!
Lasand la o parte omisia sectiunii cu date de contact, cum se poate sa faci atata reclama la un concurs si sa o dai in bara exact la punerea in practica?
Primesti cadouri daca postezi sfaturi interesante!Bun, pana aici perfect! hai acum sa ne postam elucubratiile! dar putem?
nu!
m-am inregistrat, m-am logat, am intrat la sfaturi, am gasit in partea stanga jos spatiu ptr postare, am scris si am apasat sa se posteze.
A disparut mesajul pe care l-am scris, dar a aparut cumva in dreapta la sfaturile postate?
Nuuuuuuuuuuuuuuu!
Si nici la a doua incercare, sau a treia,toate cu Back, ptr ca altfel nu mai ajung la spatiul ptr postat!.
refresh, iesit de pe site si intrat iar, logat-delogat-logat iar,....degeaba!!nu mai apare spatiul ptr postat si nu exista nici un buton, nici un link pentru asa ceva!!
mi se pare de-a dreptul penibil, avand in vedere ca se gasesc destui elevi de liceu cara sa poata face un site functional
Rusine Nivea!! -
13 Iun 2006, 06:20heh
dupa o zi intreaga a aparut si mesajul meu; problem cu postarea ramane totusi;
ma intreb daca atunci cand or sa faca urmatoarea reclama nivea or sa citeasca de 200 de ori postarile de pe site sau doar de 50 de ori
Înapoi la: Forum » Tehnologie