Probleme cu compu...

•  
    • 40 mesaje
    11 Iun 2006, 01:31
    0 0
    De la un timp calculatorul mi se restarteaza singur sau mi se face ecranul negru si apare un msg "out of range" (unitatea continua sa bazaie). Sigur nu e la virusi, deci tre sa fie de la vreo componenta, ceva...
    As vrea sa-l duc la reparat, dar nu stiu exact cu ce sa ma duc: monitor sau unitate?
    Am obs k face figuri in special atunci cand e foarte cald. Avand in vedere k placa video nu are cooler atasat, m-am gandit k poate de la ea o fi. Acum, nu stiu...
    Astept sugestii...
  •  
    • 225 mesaje
    11 Iun 2006, 19:20
    0 0
    Am gasit cateva pagini cu explicatii daca am dat search pe google la Out of range error. Incearca sa te uiti pe ele sa vezi daca suna asemanator cu ce patesti tu.
  •  
    • 52 mesaje
    11 Iun 2006, 19:45
    0 0
    Sa te uiti atent la cablu ala care intra din calc in monitor! ...ca dak vre-un capat nu e bagat bine zice chestia aia "out of range"
  •  
    • 40 mesaje
    11 Iun 2006, 20:56
    0 0
    Am verificat si cablul e bagat bine, nu st probleme de la el.
    Ideea e k nu stiu ce are de se restarteaza singur, asa din senin si nu stiu cu ce anume sa ma duc la reparat: unitatea sau monitorul?
    Sau mai bine ma duc si vb cu baietii de la service inainte sa ma car cu compu? Cred k pana la urma sa o sa fac.
    Merci mult de sfaturi
  •  
    • 635 mesaje
    12 Iun 2006, 13:55
    0 0
    poti sa te uiti in bios ce temperatura maxima permite?
  •  
    • 197 mesaje
    12 Iun 2006, 17:03
    0 0
    am patit-o si eu cu restartul si era din cauza sursei in final.
  •  
    • 40 mesaje
    12 Iun 2006, 23:46
    0 0
    M-am uitat in bios si
    current CPU temp 55
    current system temp 30
    Nu cred k e mare, nu?