problema ciudata...help!
-
0 0imi apare de cateva zile o alerta in coltul din dreapta jos,"you are running very low space on drive C;please remove nush ce" si eu tot...sterg ce zic eu ca nu trebuie,dar dupa cateva minute iar imi apare,si cand intru la my computer imi scrie ca mai sunt doar cativa Kb liberi.parca s-ar ocupa memoria de nicaieri.ce inseamna asta?e o eroare a lui?un virus?am scanat cu de toate dar nu a gasit nimic.ce sa fac?e grav?
de exemplu,acum vreo 2 minute aveam liber 28 Mb,iar acum imi arata 28 Kb si ditamai eroarea...
mentionez ca partitia C e cea cu windows si toate programele.nu pot sa sterg la nesfarsit programe... -
am dat si dsik defragmenter dar tot alterneaza...
azi dimineata aveam vreo 60 Mb liberi si dupa 5 minute erau 0 B.apoi a inceput sa creasca.unii prieteni mi-au recomandat format-ul,dar nu a trecut nici o luna de cand am reformatat ultima data.si cica system restore e zapacit.
va multumesc mult pt raspunsuri! -
In primul rand, este aproape obligatoriu sa ai mai multe partitii. Pe C de obicei ai instalat Windows, si eventual alte programe care se duc implicit pe C.
Restul programelor le poti instala pa alta partitie.
Este posibil sa mai castigi ceva spatiu pe hard daca stergi Temporary Internet Files; asta fie direct, fie din optiunile din Internet explorer (tools\internet options). -
Am avut si eu la birou exact aceeasi problema zilele trecute. La mine se pare ca era ceva virus, mi-l gasea antivirusul dar nu putea sa-l stearga... era ceva cu IRC in nume. Solutia a fost fragmentarea partitiei
A inceput saptamana trecuta miercuri parca. Nu mai puteam deschide mesajele din outlook , nu mai puteam primi sau trimite si cand m-am uitat la spatiu pe C era 0. Am dezinstalat, cu greu, ceva programe, am reusit sa eliberez vreo 100MB si in nici 10 minute iar nu mai aveam spatiu. Dupa ce scanam cu antivirusul se mai elinerau cate vreo 20MB, cat sa mai primesc cate un mail
M-am chinuit asa vreo cateva zile pana cand mi-am chemat informaticianul si mi-a rezolvat problema.
Tu sigur ai update-ul facut la antivirus? E posibil sa fie si la tine acelasi virus dar sa nu-l recunoasca...
Deci, trebuie formatata partitia, eu asa zic
Spor!
sa nu te chinui si tu ca mine