cum descarc un site cu totul ?

•  
    • 864 mesaje
    25 Mai 2006, 12:36
    0 0
    am incercat cu teleport dar imi cere user si parola. dati-mi o idee. va rog !!
  •  
    • 3337 mesaje
    25 Mai 2006, 22:36
    0 0
    Backstreet browser
  •  
    • 864 mesaje
    26 Mai 2006, 12:25
    0 0
    sunt broazda....nu reusesc nicicum, nici cu teleportul, nici cu backstreetboyzu !!! ce ma fac !!?? ce naiba nu fac bine? ii dau site-ul, dar trebe oare numa adresa lui, sau sa scriu pana la index.html ?? de fapt am tot incercat in mai multe moduri si degeaba. asta e, sunt broazda si o sa rada sotul meu de mine ...... uuueeeeeeee .....
  •  
    • 627 mesaje
    26 Mai 2006, 13:35
    0 0
    teleport-ul ar trebui sa mearga fara probleme.
    si totusi, despre ce site e vorba? da-ne linku, incercam si noi, si poate ne dumirim
  •  
    • 864 mesaje
    26 Mai 2006, 14:07
    0 0
    sotul meu mi-a dat doua adrese ?? pe el il intereseaza. e vorba de ceva substante si boli la plante. este acelasi site, dar pagini diferite.

trebe descarcate separat sau...habar n-am. va scriu exact cum mi-a dat el adresele:

http://www.inra.fr/Internet/Produits/hyp3/index.html

si

http://www.inra.fr/produits/hyppz/

lui cica i s-au descarcat dar doar partial. era la un internet cafe si n-a mai stat nu's din ce motiv. please !! poate ma ajutati !!
  •  
    • 1051 mesaje
    26 Mai 2006, 14:39
    0 0
    sunt site-uri protejate de pe server care nu pot fi descarcate cu nici un robot...
  •  
    • 627 mesaje
    26 Mai 2006, 19:03
    0 0
    eu am reusit sa descarc site-ul, dupa primul link, dar nu in totalitate, doar 500 de itemi din 524, pentru ca nu am teleport-ul inregistrat (ssst! )
    oricum, cand iti cere user si parola, lasa campurile necompletate si treci mai departe. se poate
    ca sa salvezi tot site-ul, in cazul in care ai tot var neinregistrata a programului k si mine, cred ca mai poti jongla putin cu optiunile "save only HTML/save HTML & images", sau cu numarul de nivele (3 implicit) pana la care sa-ti salveze pe hard.
    bafta!